ALBUM.BG

Силата на информацията

Скуирт – какво значи и какво трябва да знаем!

скуирт

Какво е скуирт се питате и нормално ли е?

Женска еякулация: всичко, което някога сте искали да знаете за пръскането! Какво е пръскането, защо се случва и как можем да овладеем изкуството на женската еякулация?

Пръскането и женската еякулация НЕ са едно и също нещо!

ВИЖТЕ ОЩЕ ЛЮБОПИТНИ ФАКТИ >

Но не е ли пръскането просто да пикаеш? За щастие д-р Хендерсън е прогресивен мислител и може да потвърди, че пръскането НЕ е същото като пикаенето. „В миналото се е смятало, че течността е урина, което причинява на много жени голямо смущение, но сега знаем, че това не е така и че изглежда има два вида течности, наречени течни и еякулатни течности“, обяснява той. .

Това е голямата загадка. Повечето хора, когато говорят за еякулация, тяхната референтна рамка са мъжете. Ако вземете същия модел и го приложите за жени, той не се превежда.

„Ако сте жена, която еякулира, тогава не се срамувайте от това, тъй като това е напълно нормално и в никакъв случай не сте сами!“ ентусиазира д-р Хендерсън. „Много партньори също имат положително отношение към него.“

Еякулацията е малко количество течност, отделяно от нашите уретрални жлези по време на оргазъм. За някои това се случва последователно в оргазмите, а други точно когато наистина са възбудени от оргазъм – но винаги е свързано с оргазма. Пръскането, от друга страна, може да е свързано с оргазъм или изобщо да не е.

Пръскането или скуирт се случва по-често, отколкото се осъзнава и е напълно нормално явление!

Обобщение
Пръскането (скуирт) е изтичане на течност, различна от урина, от уретрата на влагалището по време на оргазъм. Качествата, които подобряват интимните отношения като цяло са: отворена комуникация, готовност за експерименти и фокус върху удоволствието!

Сподели, ако ти харесва :)