Кредити

Кредит до заплата без лице за контакт

Възможно ли е кредит до заплата без лице за контакт?

Едно от основните предимства на небанковите дружества е бързината на отпускане на сумите. След като се свържете и попълните въпросника, разглеждането на заявлението отнема 10-15 минути. Както показва практиката, този период може да се увеличи, ако служителят на избраната от вас фирма, провери предоставените телефонни номера на предоставените от вас лица за контакт. Но ако вземете заем без лица за контакт, отговорът може да дойде незабавно.

Бърз кредит без лица за контакт

Такъв кредите за предпочитане пред кредитите, в които се ангажирате да посочите телефонни номера на ваши близки. Това е така защото фирмата ще се свърже с тях в случай, че допуснете закъснение или не платите. Това нарушава конфиденциалността на кредита и позволява други хора да разберат, че вие сте попаднали в затруднено финансово положение.

Условия

Ако искате да се вземе кредит до заплата, условията са изключително лесни, стига да сте над 18 годишна възраст и можете да докажете съществуването на регулярен месечен доход. Нужно е само да представите копие на вашите документи за самоличност и доказателство, че имате финансова стабилност. Доходите, които небанковите финансови институции искат да видят, не трябва да се получават чрез фиксирана заплата – те могат да идват и от други източници. Имайте предвид, че дори и документ, доказващ ще получавате обезщетение за безработица, може да бъде взет предвид, както и пенсия, наем или друг вид приход от самостоятелна заетост.

Преди да кандидатствате за бърз заем до заплата без лице за контакт, се препоръчва да уредите всички други задължения, тъй като това може значително да улесни възможността за изплащане на всички заеми в срок и изцяло.

При лоша кредитна история можете да получите заем чрез небанкови дружества, но трябва да се има предвид, че всеки случай се оценява индивидуално и колкото по-добра е кредитната история и колко по-висок е дохода, толкова по-благоприятни са условията за получаване на заем.

Сподели, ако ти харесва :)

Вижте още

За колко време пристига банков превод

Проверете заемодателя, преди да вземете кредит

Давам пари на лихва без залог