Кредити

Кредит на вноски

Онлайн кредит на вноски

Популярността на небанковите бързи кредити на месечни вноски се дължи на тяхната гъвкавост, като цяло се отпускат по-малки суми по-лесно от другите видове. Кредити на седмични и месечни вноски отпускат всички кредитни компании. Те се погасяват в зависимост от това по какъв начин получавате доходите си и са съобразени с вашето желание.

За разлика от други заеми, като такива за недвижим имот или лизинг, в случай на  изгодни кредити на вноски, клиентът не трябва да се обосновава как ще използва парите, нито е длъжен да предоставя каквито и да било документи, за да докаже това.

Поради своята гъвкавост, терминът включва много видове заеми, които не се вписват в класическите модели и може да има много големи вариации в условията на отпускане и стойностите на заетите суми.

Изчисляване на (на месечни) вноски по кредит

Ако сте избрали бърз заем от кредитна компания, е добре да знаете, чу у нас той характеризира с ГПР, който не може да надвишава 50%. Трябва да знаете, че лихвата се отнася до ГПР. Дори ако Годишният процент на разходите изглежда висок, той се изчислява, както подсказва името му, годишно. Което означава, че за 30-дневен заем разделяте този голям процент на 12 месеца в годината или 365 дни в годината. По този начин ще видите точно колко ще доплатите.

За какво са предназначени заемите на вноски?

Можете лесно и бързо да получите кредит на вноски без гарант и обезпечение. За всякакви цели. Можете да използвате парите, за да осъществите вашите планове или да посрещнете ежедневните си разходи. Това, което правите с пари, е вашият личен избор и нито една фирма няма да се поинтересува от крайната цел на парите.

Понякога сумите се използват за реагиране в неочаквана ситуация или за неприятни събития (медицински проблеми, злополуки и други) или приятни събития (годишнини, инвестиции или други възможности) в живота. Основната цел остава потреблението.

Най-често срещаните заеми на вноски са за: разходи за почивка, ремонт на жилище, закупуване на мебели, финансиране на обучение в чужбина или в страната, извършване на медицински или козметични процедури, покриване на непредвидени разходи от всякакъв вид и закупуване на продукти, електроника и уреди.

Сподели, ако ти харесва :)

Вижте още

Банките с най-ниски лихви по кредитите през 2023 г.

Как да използваме кредитна карта

Домашен кредит