Мода

Пролет-лято 2022 – модните тенденции на този сезон

Забелязали ли сте, че след новогодишните празници започвате отчаяно да чакате пролетта? Мислите са вплетени в слънчев венец от надежди, леки материи, ефирни силуети и ярки цветове. Ще ви разкажем за модерните нюанси на пролет 2022, за изключителни щампи и текстури. Вижте нашата селекция от елегантни градски визии, те са невероятни!

Мода пролет лято 2022: чиста елегантност

Ключовата тенденция на колекцията пролет-лято 2022 е с минимум детайли, с монохромни нюанси и безупречни линии. Пуристичният външен вид става все по-популярен. Подчертаването на чистия шик е лесно: всичко, което трябва да направите, е да се съсредоточите върху най-важното – перфектно прилягане, иновативни и естествени материали и устойчива, вечна модерност.

Мода пролет лято 2022: флорална фантазия

Какво може да бъде по-красиво от цветята? Така че модните дизайнери вярват, че през пролетта-лятото на 2022 г. цветята са извън конкуренцията, така че те ни радват с цял куп великолепни стилове. Ретро вдъхновени от 70-те години цветя или мокри акварели и батики, абстрактни неонови цветя или романтично закачливи градински пъпки.

Мода пролет лято 2022: Светлината на Земята

Вдъхновена от цветовете и шарките на африканския континент, тази тенденция е напълно естествена и жизнена. Поразителни елементи и щампи от различни култури, дух на сафари и ръчно изработени нюанси като плетене на една кука и бродерии придават на този стил елегантност, приключенски дух и връзка с природата. Добавете тъкани чанти, кожени колани, сламени шапки, естествени бижута към ленени и памучни рокли – вашата визия ще блести с възхитителни уникални нюанси.

  Как да зашием без да си личи?

Мода пролет лято 2022: В стила на безгрижна ваканция

Просто се наслаждавайте на живота! Дори в делничните дни. Тенденцията внася нотка на „карибско щастие“ в ежедневието – с летни шарки, батик елементи, екзотични детайли като палмови листа и разбира се, ярки цветове. Материалите са леки, стиловете са ефирни, проектирани в съответствие с празничното настроение.

Мода пролет лято 2022: Нов морски стил

Морски цветове и комбинации, като тъмносиньо и ярко червено, жилетка на райета и спортен привкус, винаги будят интерес и любов. Колекцията пролет/лято 2022 преосмисля морския стил с цветни щампи и морски мотиви като раковини и корали. Това е стилът, който искате да носите всеки ден.

Сподели, ако ти харесва :)

Вижте още

Какви обувки да носите през есента на 2022?

Коя вечерна рокля къде да нося?

Куфарът – изберете най-добрия модел преди почивката си