Кредити

Домашен кредит

Какво е домашен кредит

Благодарение на новите технологии е възможно да получите достъп до бързи пари отвсякъде без никакви усложнения, дори и домашен кредит. Целият процес е оптимизиран така, че да бъде завършен за кратко време и без да е необходимо да се спазват прекалено високи изисквания.

Ето 4-те най-добри начина да кандидатствате за пари, без да напускате дома си, от своя смартфон.

1. Използвайте инструмент за търсене и сравняване на заеми. Така всичко ще бъде по-просто и по-изгодно. Не само ще ускорите процеса на избор на домашен кредит, защото тази технология ще ви препоръча офертите, които най-добре отговарят на вашите нужди, но и ще имате възможност да спестите пари, за да се погрижите за личните си финанси.

Търсачката на кредити ще ви позволи да изберете офертата с най-изгоден лихвен процент, вноски, които са по джоба ви, и такси, които не засягат финансовата ви стабилност. Да имаш за съюзник инструмент за сравнение на кредити е най-добрият начин да кандидатстваш за пари, без да излизаш от вкъщи, защото целият процес е автоматизиран и дигитален.

2. Отидете във финансова институция, която познавате или която ви е препоръчана.

Друг начин да кандидатствате за домашен кредит без да напускате дома си, е да отидете директно в сайта на онлайн финансова институция, която познавате. Ако вече сте теглили онлайн заем и опитът ви е бил задоволителен, ще искате да повторите формулата.

Единственият отрицателен аспект на този начин за кандидатстване за пари, без да напускате дома си, е, че пропускате много оферти, които биха могли да бъдат по-изгодни. Имайте предвид, че с помощта на търсачката можете да намерите дори кредити с 0% лихва. Тези оферти са предназначени за нови клиенти на кредитните компании, така че вероятно ще загубите това предимство, ако се обърнете към структура, която вече познавате.

От друга страна, вероятно ще имате предимството да получите достъп до по-високи суми, ако вече сте изградили добра репутация с онлайн кредитора. Това ще ви позволи да покриете повече нужди с по-голям капитал.

3. Кандидатствайте за пари, за домашен кредит, в своята банка.

Днес все още има хора, които не се доверяват на онлайн лесните заеми и предпочитат да кандидатстват за финансиране от банките, въпреки че те са по-взискателни по отношение на изискванията и по-строги по отношение на условията или таксите.

Много кредитори са предпочели да предлагат онлайн финансиране поради популярността, която тази практика придоби. Недостатъкът е не само сложността на процеса, но и времето, което ще трябва да изчакате, за да получите парите.

4. Помолете за помощ приятел или член на семейството

Това е подходящ вариант, защото в повечето случаи няма да ви бъде начислена лихва. Негатив в случая ще бъде ако не успеете да погасите кредита на време и това развали отношенията ви с вашия близък

Сподели, ако ти харесва :)

Вижте още

Как да избегнете прекомерния кредитен дълг

Кредитни институции отпускащи кредити на лица с лоша кредитна история

Кредит без осигуровки