Хороскопи

Хороскопите

Безплатни дневни и седмични хороскопи обхващащи здравето, приятелството, любовта, кариерата, финансите и всички аспекти от живота. Ако имате вяра в астрологията и вярвате, че има мистериозна връзка между небесните тела и човешкия живот, съдържанието на тези страници ще ви насочи в правилната посока.


ДНЕВЕН ХОРОСКОП


СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП


ХОРОСКОП ЗА УТРЕ


ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП


МЕСЕЧЕН ХОРОСКОП


ФИНАНСОВ ХОРОСКОП


Искате ли да знаете какво ви очаква през деня, утре или този месец? Нетърпеливи сте да научите как се нареждат слънцето и планетите?
Като кликнете върху вашия зодиакален знак, можете да видите пълния си зодиакален профил, елемента, към който принадлежите и планетите, които управляват вашия зодиакален знак!

Точни ежедневни, седмични и месечни хороскопи за всяка зодия! Може би зодията ви казва, че днес е ден за нови приключения, че трябва да внимавате за опасност или може би вашият знак ви казва, че е време за любов. Вашият хороскоп днес ще се различава от вашия хороскоп утре и не искате да пропуснете възможност! Хороскопът е най-добрият начин да разберете какво предсказват вашите звезди.

В астрологията 12-те зодиакални знака са еидн вид пътеводител за личностните черти, които са отражение на поведението, страстта, силните, отношението, и слабите страни на хората! Според астрологията всички хора са свързани със знак в зависимост от датата и месеца, на който са родени.

Съвместимост на зодиакалните знаци

Както всички знаем, зодиакалните знаци принадлежат на четири елемента:

Въздух : Близнаци, Везни, Водолей
Вода : Рак, Скорпион, Риби
Огън : Овен, Лъв, Стрелец
Земя : Телец, Дева, Козирог

Знаците, които имат един и същ елемент, са естествено съвместими, защото се разбират най-добре, а освен това Въздухът е силно съвместим с Огъня, а Водата е силно съвместим със Земята.


ВИДОВЕ ХОРОСКОПИ

Астрология на маите

Астрологията на маите се основава на календара на маите и е един от най-перспективните видове астрология. Календарът на маите се основава на нематериалната енергия на космоса и еволюцията на творението. Календарът на маите се състои от двадесет дневни знаци (слънчеви племена) и тринадесет галактически числа, което прави 260-дневна календарна година. Древните маи вярвали, че за да имате мир и хармония в живота, трябва да разберете и да се приведете в съответствие с тази универсална енергия. Всеки от тези двадесет знака представлява ден в календара на маите, като по този начин позволява на хората от различни месеци и години да споделят един и същ ден глиф. Знакът на деня на маите определя неговата личност.

Ведическа астрология

Ведическите астрологични хороскопи са разделени на три основни клона: индийска астрономия, светска астрология и прогнозна астрология. Индийската астрология може да разкрие характера ни, да насочи бъдещето ни и да разкрие кои са най-съвместимите ни знаци. Един от най-великите инструменти, които ведическата астрология ни е дала, е позицията на Луната и Накшатра. Нираяна (сидеричен зодиак) е измислен колан от 360 градуса, който подобно на тропическия зодиак е разделен на дванадесет равни части. За разлика от западната астрология, която използва движещия се зодиак, ведическата астрология използва фиксирания зодиак. И така, във ведическата зодиакална система най-вероятно вече няма да сте същите звездни знаци, каквито сте си мислели, въпреки че има някои изключения.

Китайски хороскопи

Китайската астрология се основава на традиционната астрономия. Развитието на китайската астрология е обвързано с астрономията, която процъфтява по време на династията Хан. Китайският зодиак е една от най-старите известни хороскопски системи в света и се състои от дванадесет животни, които представляват определена година. Според китайската астрология годината на раждането на човек е представена от едно от тези животни. Дванадесетте животински знака или зодиакални символа са Плъх, Вол, Тигър, Заек, Дракон, Змия, Кон, Овце, Маймуна, Петел, Куче и Свиня. Китайската астрология също има пет природни елемента, а именно: вода, дърво, огън, земя и метал. Според китайската астрология съдбата на човек може да се определи от позицията на планетите и позициите на Слънцето и Луната по време на раждането на човека.

Хороскопът служи като стилизирана карта на небесата върху определено място в определен момент от времето. В повечето приложения перспективата е геоцентрична

Хороскопа често се отнася до индивидуална интерпретация на определен астролог, обикновено базирани на строгото на положението на Слънцето по време на раждането ви или на календарното значение на дадено събитие, както е в китайската астрология.

В индуската астрология рождените карти се наричат куджали, които са много значими и се основават на движението на звездите и луната.


ВАЖНО!
Няма научни изследвания, които да показват подкрепа за точността на хороскопите! В съвременната научна рамка не съществува известно взаимодействие, което би могло да бъде отговорно за предаването на предполагаемото влияние между човек и положението на звездите в небето в момента на раждане.

Сподели, ако ти харесва :)

Вижте още

Как да харчите парите, според вашата зодия?

Хороскоп за утре Дева

Хороскоп за утре Oвен