Недвижими имоти

Имоти в София или как да намерим топ локации на топ цени!

Имоти в София с топ цена, но и на топ локация! Дали е възможно това и как едно жилище придобива статут на луксозно?

Какво може да ви предложи? Какво евентуално бихте променили или просто е възможно да намерите мечтания дом, без да трябва да правите грандиозни козметични промени в него!? Отговорът на тези си въпроси, може да намерите на много места, където пребогато портфолио от имоти в столицата ви очаква. Можете да филтрирате търсенето си по квартали, по видове имоти, цени, площ на жилището, спални и въобще всички важни критерии. Може да намерите имотен консултант (не брокер, който иска на всяка на всяка цена да ви продаде нещо) за луксозни имоти предимно, за корпоративни имоти и предлагат изключително рентабилни услуги в тази насока. Тук ще получите личен имотен консултант, индивидуално отношение, гаранции за надеждност на сделките и най-вече топ жилище на топ локация.


Имоти в София – що е то луксозно жилище, топ локация и индивидуално отношение?


Комплекса от критерии определящи едно жилище, като луксозно са няколко. Те засягат местоположението на къщата или апартамента, цялостната инфраструктура на района, възможностите за ползване на градски транспорт, за пътуване, за обучение, работа, забавление и други. От друга страна лукс жилищата притежават определени екстри, като гледка отвисоко, живописен екстериор, индивидуален интериор, модерни мебели, добавки като сауни, СПА, винарски изби, открити или закрити градини и въобще ясни белези за уют и комфорт в домът.


Топ локацията не е единственият индикатор за луксозни имоти в София, но пък на 50% е критерии за това. Апетитните лукс имоти в столицата се намират на места, като Оборище и Докторската градина, в Лозенец, Бояна, Драгалевци, Изток и редица други топ централни локации. За да намерите вашият идеален луксозен апартамент или лукс къща най-важното е да намерите имотен консултант, които ви предлага персонално отношение и разглежда критериите ви за дом, като едно цяло.

Не бива да правите компромис с изискванията си, всичко може да бъде намерено в столицата – стига да сте избрали правилните хора, които да ви го предложат! Ако търсите имоти в София, които никои друг не може да ви предложи.

Сподели, ако ти харесва :)

Вижте още

Как да изберем елитен дом при покупка – 5 полезни съвета

Как да купим имот в Турция