Кредити Онлайн кредити

Как да изтегля кредит като съм с лошо ЦКР

Да изтеглите кредит без справка в ЦКР, всъщност няма да е толкова сложно, колкото си го представяте в действителност. Концентрирайте търсенето си към институции, предлагащи точно такъв вид кредитиране, без да извършват справки в ЦКР. Те винаги са мечтано решение.

Как мога да получа кредит с влошена кредитна история от банка?

Ако сте светнали в червено в базата данни на Централния кредитен регистър, по-добре се откажете от желанието си да искате отпускане на кредит от банка. От друга страна небанковите финансови институции, не са чак толкова строги и могат да пренебрегнат факта, че сте допуснали просрочия и забавяния. Дори ако се убедят, че към днешна дата разполагате с добра платежоспособност ще ви ободрят за отпускане на кредит.

Тези небанкови институции са изключително подходящи за тези, които имат проблемни, неплатени задължения и забавяния по съществуващи договорни кредити, но тези пропуски са от независещи от лицата причини. Това съвсем не трябва да ви води на мисълта, че не се извършва никаква проверка в ЦКР. Реално справката се извършва в данните с нелоялни длъжници, тук правилото е, че въпреки тази праверка може да ви бъде отпуснат кредит.

Ако имате влошена кредитна история и това не е виновно и само поради ваша вина, ще бъде добър знак, ако погасите дълговете си. Това ще покаже на институциите, че може да се разчита на вас, ще спомогне за одобрението ви за кредит и дори може да ви бъдат предложени стандартни условия.

Мога ли да получа кредит ако нямам трудов договор

Трябва да се отбележи, че за небанковите дружества, които отпускат кредити на лица с лоша кредитна история,  е важно да успеят да докажат някакъв доход.

За да може да получите такъв кредит, трябва:

• Да сте пълнолетен – на сте на възраст над 18 г.;

• Да притежавате документ за самоличност;

• Да докажете, че получавате някакви доходи, без значение от техния източник;

Сами виждате, че мисията не е невъзможна, както повечето си мислят. Винаги съществува реален вариант да ви одобрят за получаването на кредит, дори когато сте в списъка е некоректни длъжници. Тук най-мъдрото решение, което можете да вземете е за пълно и точно изпълнение на задължението, което сте забавили в миналото и веднъж завинаги да изчистите името си в ЦКР.

Сподели, ако ти харесва :)

Вижте още

Онлайн кредит до заплата

Разбиране на процеса на кредитиране: ръководство за начинаещи

Кредит за рефинансиране на задължения