Любопитно Маркетинг

Как да печелим пари от Youtube?

Колко се печели от Youtube?

Повечето партньори печелят между $0,30 и $2,50 CPM (цената, която рекламодателят заплаща за 1000 показвания на неговата реклама) , но има много изключения от правилото, като някои от по-големите играчи на YouTube печелят по-близо до $10 CPM. Имайте предвид, че вашето местоположение и типът съдържание, което публикувате, ще имат отношение към това колко потенциално можете да спечелите.

Колко пари правите на 1000 гледания в YouTube?

Реалните цени, които рекламодателят плаща, варират, обикновено между 0,10 и 0,30 долара на преглед, но средно са 0,18 долара на преглед. Средно един канал в YouTube може да получи $18 за 1000 показвания на реклама, което се равнява на $3-5 $ за 1000 гледания на видеоклип.

Колко често ще получавате плащания чрез партньорската програма на YouTube?

YouTube плаща месечно , обикновено между 10-ия и 14-ия ден от месеца. За да получават приходи, потребителите трябва да отговарят на определени критерии, включително: Достигане на местен праг за плащане, напр. $100 за създатели в САЩ. Да спазвате правилата на YouTube за приходи.

  История и символика на диамантените годежни пръстени

Колко гледания са ви необходими, за да получите заплащане в YouTube?

Да нямате активни предупреждения съгласно правилата на общността в канала си. Имате повече от 4000 валидни часа обществено гледане през последните 12 месеца. Имате повече от 1000 абонати .

Какво ще стане, ако не получа 4000 часа гледане и 1000 абоната за 1 година в YouTube?

Здравейте, да, ще са ви необходими последните 12 месеца за часове на гледане. Броят на абонатите ви просто трябва да достигне 1000. Няма значение кога са се абонирали. За да осигурите приходи от канала си, трябва да имате 1000 абонати плюс 4000 обществени часа гледане през последните 12 месеца.


Сподели, ако ти харесва :)

Вижте още

Проблеми при формулирането на послания – въпрос които трябва да вълнува политиците!

Как да разбера дали съм бременна с термометър?

Какво представляват магнитните бури?