ALBUM.BG

Силата на информацията

Как да си изтрия профила във фейсбук

Търсите ли отговор на въпроса “Как да изтрия профила си във фейсбук завинаги”?

Ако искате да разберете как да изтриете профила си във Facebook, в това ръководство споделяме всички подробности стъпка по-стъпка.

Но трябва да знаете, че изтриването на профил във Facebook е окончателно действие и няма да има връщане назад, след като завършите този процес, цялата ви информация ще бъде загубена. 

Как да изтрия профила си във фейсбук от телефона

За да изтриете вашия Facebook профил, следвайте стъпките:

1.За да започнете, отворете Facebook и влезте с вашия акаунт.

2.След това отворете главното меню

3.За да продължите, щракнете върху Настройки и Поверителност

4.Кликнете върху (Настройки), след това върху (Лична информация) и информация за акаунта

5.Сега потърсете опцията за собственост и контрол на акаунта

6.Изберете Деактивиране и Изтриване

7.След това щракнете върху Изтриване на акаунта за постоянно

8.Накрая кликнете върху изтриване на акаунт и въведете паролата си.

Как да деактивирам акаунта си във Facebook

Като алтернатива можете просто да деактивирате или спрете вашия Facebook акаунт за известно време. За да го активирате отново, просто влезте.

За да деактивирате Facebook акаунт, просто следвайте стъпките:

1.Отворете Facebook и покажете главното меню

2.След това отидете на Настройки и поверителност

3.Докоснете Настройки

4.Изберете Вашата информация във Фейсбук

5.Сега потърсете опцията  за собственост и контрол на акаунта

6.Изберете  Деактивиране и Изтриване

7.Накрая докоснете Деактивиране на акаунта и въведете паролата си

Когато искате да активирате отново своя Facebook профил, ще трябва само да влезете с вашия имейл и парола, както обикновено.

Сподели, ако ти харесва :)