За дома

Как да си оправил леглото така, че да изглежда уютно и красиво!


Кратки съвети за младото поколение!

Ние знаем, че ако ги нямаше нашите баби и майки, леглата ни щяха да са образували черна дупка много преди нашето слънце да се превърне в такова. Но ако там някъде са останали още съвестни млади момчета и момичета, които искат да се научат сами да си оправят леглото, да подреждат спално бельо, да се грижат за интериора в техните стаи, ето няколко съвета.

Практично


Първо, махнете от леглото всички стари чаршафи, възглавници, завивки, калъфки за възглавници, всичко в категорията спално бельо. Трябва леглото да остане по гол матрак. Второ, вземете нови чаршафи – обикновено такива трябва да има в гардероба, или скрина, или там където се съхраня спалното бельо. Разпрострете чаршафа по леглото и започнете да го подгъвате от най-близкия ъгъл. Когато направите това с всички 4 ъгли, се уверете, че чаршафът е изпънат добре.

Важно!


Вземете възглавницата, ако калъфката за възглавница ви се вижда стара, мръсна и намачкана. Вземете нов, от същото място, от което взехте чаршаф, махнете стария и напъхайте възглавницата вътре в него. Поставете я и нея на мястото й. Следва да намерите постелята, с която да украсите леглото, за да може интериорът в стаята да светне както баба или мама ви е научила. Постелята е обикновено по красива от чаршафите, материята й е по-солидна и може да има най-различни украшения по нея. С нея направете същото както направихте с чаршафа. Ако има висящи места. сгънете ги при долното ръбче не леглото и ги пъхнете навътре.

  Огледала за баня: Какъв дизайн да изберете за съвременна визия и бюджетно решение


Има вероятност да сте много уморени след тази сложна интервенция и да нямате сила да сгънете завивките, с които сте спали. Можете просто да ги окачите на простора, да се проветрят, дори и това действие само, може да ви донесе купата на шампионите, за подреждане вкъщи. Изненадайте себе си и вашите уморени родители. Грижете се за леглото и за спалното бельо.

Сподели, ако ти харесва :)

Вижте още

Как да си проверя сметката за тока в интернет

Модерен декор и аксесоари за дома

Трендовете при мебелите за баня за 2024