Хороскопи

Как да харчите парите, според вашата зодия?


Как вашата зодия борави с парите и какво трябва да знаете?

Например какво бихте купили, ако спечелите от лотарията и трябва да похарчите всичко това в рамките на една седмица? Какво бихте купили? Къде бихте отишли? В какво ще инвестирате? Къде ще ги дарите? Потърсете в астрологията за прозрение относно стиловете на харчене на всеки знак.

Овен
(21 март – 19 април)
За Овена всичко, което преминава през тези ваши горещи малки ръце, е играчка. А парите са особено забавна играчка. Получава ви каквото искате, секундата, в която го искате – което, както се казва в рекламата, е във вашата книга „безценно“.… импулсът е вашето второ име.

Телец
(20 април – 20 май)
Качество или количество? Много от нас прекарват часове от живота си, обмисляйки това. Вие обаче имате дълбоко вградения отговор в задната част на вашия съзнателен за качество мозък: и двете. За щастие вие ​​сте магнит за пари и експерт в намирането на предмети, преживявания и хора, които отговарят на тези описания, така че защо да се уреждате?

Близнаци
(21 май – 20 юни)
За разлика от съседите си Телец, вие не искате само едно, специално, необичайно нещо, опит или приятел – вие сте колекционер. Харесвате много от това, което харесвате. Всъщност, ако „разнообразието е подправката на живота“ не е било написано от Близнаци или за него – е, тогава изобщо не е било написано.

Рак
(21 юни – 22 юли)
Дом, деца и семейство. Това са ключовите думи, най-често свързани с вашия знак. Това, което не се споменава често, е фактът, че от време на време страдате и от пристъпи на вина – когато чувствате, че не сте обърнали достатъчно внимание на нито един, нито всички тези въпроси. Така че, когато става въпрос да похарчите трудно спечелените си песо, най-лесно е да го направите – за да го оправдаете, тоест – когато правите дома си по-скоро гнездо, отколкото вече е (сякаш това е възможно) , или купуване на подарък за любим човек.

Лъв
(23 юли – 22 август)
Лъва заслужава най-доброто и нищо по-малко. Лъва е знакът на кралските особи. Защо иначе на онези древни гербове ще има всички тези лъвове? Харчете за себе си…..това ви прави щастливи!

Дева
(23 август – 22 септември)
Вероятно имате страхотен голям буркан сребърни монети, друг, пълен със дребни стотинки, няколко сметки, прибрани в кутия за кафе, и някъде истинска спестовна сметка. Или ако сте суеверни, може да има плътно опакован пакет пари в произволен брой други места. Независимо къде се намира, чак до стотинката, сте напълно сигурни какво точно има там. Когато решите да похарчите някоя от тях, трябва да има много добра, логична причина за това – и страхотна разпродажба продължава.

Везни
(23 септември – 22 октомври)
Да харчите за себе си? Е, да – но само за козметични продукти, козметични процедури или най-новите модни тенденции, и само за да поддържате другия си значим (настоящ или перспективен) щастлив и заинтересован. Разходи за други? Особено тези, които обичате най-много? Това е лесно. Обичате ги, което им дава право на най-доброто и нищо по-малко. Няма значение дали това е техният рожден ден, празник или просто сряда. Ако видите нещо, което сте сигурни, че ще ги накара да се усмихнат, ще го купите. Не забравяйте, че вашата очарователна компания е най-големият подарък от всички.

Скорпион
(23 октомври – 21 ноември)
Вашата природа е интензивна – няма съмнение за това. За него се пише от векове – и не е нужен астролог, който да ви го каже. Това важи за всяко ваше действие, от вземане на хранителни стоки до инвестиране във взаимен фонд. Така че, когато излитате на шопинг, за разлика от братовчедите си Овен или Водолей, определено не се нуждаете от никой, който да се придружава с вас, държейки кредитна карта или пари в брой. Определено сте готови да се справите сами.

Стрелец
(22 ноември – 21 декември)
За щастие вашата планета Юпитер ще бъде във вашия знак повече от година, така че вероятно ще можете да се справите с хареченето на много пари, но помислете за инвестиция (в недвижим имот, злато или друго). И все пак не е нужно само защото може да имате малко повече пари да ги пропилявате , опитайте се да не го правите безразборно.

Козирог
(22 декември – 19 януари)
Отделянето от парите, които печелите, не е често лесна работа – добре, никога не е лесна работа, защото много рядко имате лесна работа. Като такива, с всичко останало, което правите, харченето на повече от една четвърт за хартията може да включва диаграми, диаграми, месеци изследвания и много, много сравнителни пазарувания. Не позволявайте на никой да ви откаже. Вие сте един от тримата най-умни купувачи в зодиака, така че неизменно ще получите това, което искате.

Водолей
(20 януари – 18 февруари)
Чували сте израза „импулсен купувач“. Вероятно вече сте научили, че заедно с няколко други знака определено попадате в тази категория. По-важното е обаче, че преди да станете жертва на импулсни разходи по каквато и да е причина, помислете за едно: уникално ли е това, което предстои да купя? Ако е така и наистина го обичате, ще закачите всичко, освен бижутата на баба, за да го купите. Ако това е, което всички останали носят, правят или място, което всички останали ще забравят. Индивидуалността е най-важното.

Риби
(19 февруари – 20 март)
Вие сте мотивирани от едно нещо, в по-голямата си част: емоции. Всъщност, за да бъдеш напълно откровен, понякога можеш да бъдеш мечтата на продавача: импулсният купувач. Това не означава, че харчите нерационално, но когато даден артикул или опит предизвикват приятен емоционален спомен, това е очевидно – и всеки продавач, който си заслужава солта, ще го вземе от секундата, когато камбаната на вратата дрънка. Защитете се от тях. Помислете за тях като за акули (не далеч от истината) и вземете с тях магазин за пазаруване, ако планирате да похарчите повече от 100 лева. Или това, или пазарувайте онлайн – с вашия шаперон на стол до вас.

Сподели, ако ти харесва :)

Вижте още

Как да изберем икона на покровител според дата на раждане?

Хороскоп Везни за утре

Хороскопа за утре Скорпион