Любопитно

Контрол на достъп за асансьор с чип – какви са предимствата?

Системата за контрол на достъп за асансьор с чип е надеждно решение, което ви позволява да контролирате работата на товарни и пътнически асансьори в многоетажни жилищни сгради, офиси, търговски и развлекателни центрове и други търговски обекти.

 

Функции на системата за контрол на достъп за асансьор с чип

Тя позволява само на тези, които имат карта, ключ или друго средство за идентификация, да използват асансьора. Според вида на ограничаването на достъпа, системите се делят на вътрешни (монтирани в кабината) и външни (на вратата на асансьора на етажа). Въз основа на принципа на работа се говори за автономно и мрежово оборудване за контрол на достъп до асансьора, например:

·         Ограничаване или затваряне на достъпа до сградата от уличен асансьор·         Контрол и регулация на допустимите натоварвания в кабината на асансьора·         Осигуряване на индивидуално ползване на асансьора за VIP персони с непрекъснат достъп до желания етаж·         Блокиране на асансьора за нежелани лица

Системата за контрол на достъп за асансьор с чип се използва от много управляващи компании, които учат жителите да плащат сметки за комунални услуги навреме. С нейна помощ лесно се блокира асансьора на неплащащите. Системата е удобна за многопрофилни сгради, които имат два типа асансьори – за служители и товарни.Контрол на достъп за асансьор с чип  може да се използва и за хотелски асансьори, за да гарантира максимална безопасност на гостите, както и в хипермаркети и търговски и развлекателни центрове, за да се предотврати претоварване и повреда на асансьора.Специалисти ще ви консултират как да изберете индивидуално оборудване за асансьора според конкретните цели и бюджет. Монтажът и конфигурацията се извършват за кратко време. Възможно е също интегрирането на системата за контрол на достъп за асансьор с обща система за контрол на достъпа и пожароизвестителна система за блокиране на асансьора от нежелани лица и спиране на кабината при опасност от пожар.

  Как да заспим когато не ни се спи?

Системата за контрол на достъпа до асансьори с чип позволява на различни лица да получават достъп до конкретни етажи, в зависимост от административните разрешения. В същото време неоторизираните няма да имат достъп до тези етажи. Това позволява лесно да се управлява безопасността на всички сгради.

Сподели, ако ти харесва :)

Вижте още

Разсъждения над един учителски „фиш“ за повишаване на месечната заплата от 30-те години на миналият век

Какви обувки ползват спецчастите

LG Electronics официално обявява излизане от мобилния бизнес