Кредити

Кредит до 15000 лв

Нека разгледаме видовете кредит до 15000 лв.

Кредит до 15000 лв без поръчител

Много обстоятелства могат да ни накарат да кандидатстваме за заем в размер на 15 000 лева. Може да се нуждаем от определен бюджет, за да започнем кариерата си на свободна практика, може да ни е останала малка сума за покупка на имот или да купуваме автомобил, който не искаме да финансираме чрез посредник.

Можете ли да получите заем от 15 000 лева?

Отговорът е „да“.

Можете да поискате кредит от различни финансови организации. Не би било добра идея да поискате такава голяма сума, без да сте сигурни, че можете да си я позволите.

Къде и как да получите заем от 15 000 лева?

Има няколко начина да получите заем от 15 000 лева, въпреки че всичко зависи от това колко спешен е заемът ви и колко искате да платите за него.

Когато говорим за личен кредит със сравнително висока сума, ако разполагате с онлайн банкиране и добра кредитна история, е много вероятно собствената ви банка да може да ви го предложи бързо и с ниски лихвени проценти.

Ако обаче вашата банка не го предоставя, има други финансови институции, които могат да ви го предложат. Ще трябва обаче да жертвате спешността, защото тъй като става въпрос за толкова голяма сума, финансовите институции ще искат да проверят дали можете да я изплатите.

Мога ли да получа заем в размер на 15 000 лева без поръчител?

Все пак става дума за щедра сума на кредита. Финансистът, който ще ви го предложи, ще изисква обезпечение. И дори то да не е поръчител, това могат да бъдат други фактори: добра кредитна история, заем с обезпечение (независимо дали това е вашият автомобил, или ипотечна гаранция).

Въпреки това, макар и трудно, можете да намерите кредори, които не са много взискателни в условията си, за които предлагат пари на заем до 15 000 лева. Винаги обаче имайте предвид, че когато една финансова компания поема риск, тя ще се опита да го намали, като ви наложи по-високи такси. Така че помислете дали наистина трябва да получите този кредит без поръчител.

Сподели, ако ти харесва :)

Вижте още

Сглобяеми къщи на изплащане

Какво трябва да знаете, преди да кандидатствате за личен заем онлайн

Микрокредитиране