Любопитно

Силата на неочаквания жест: Ето как да зарадвате своята любима или приятелка

Не е прието подаръците да бъдат поднасяни само с повод, а ако познаете тайната на изненадващите жестове, ще предизвикате буря от страхотни емоции

Знаете ли как да зарадвате своята любима и винаги с повод ли го правите?

Разбира се, въпросът може да се отнася до ваша приятелка, сестра или майка. Всички те със сигурност заслужават много повече от вниманието ви, отколкото понякога сте склонни да отделите за тях било поради липсата на време или други причини, които може да изтъкнете.

Това обаче е без значение, защото няма закон, който изисква да блеснете с оригинален подарък за жена само на празник.

И ако сега е моментът, в който се питате вече, а как по-точно може да го сторите, използвайте следните идеи, за да предизвикате истинска буря от страхотни емоции.

Дегустация за двама

Всъщност вечерята в ресторант може да придобие формата на нещо повече от подходящ час, в който ще седнете, за да се нахраните заедно.

Може да има романтика, може да има вино и подходящи сирена, които ще подчертаят изтънчения вкус на напитката. По време на дегустацията ще научите стъпките в тестването, за различните видове сортове, винарските изби и райони.

Преживяване, в което си заслужава да вложите и ще изпитате съвместно. 

Време за нея

Ако някога изобщо сте имали колебание какво да подарите на половинката или близка дама, то забравете и разберете, че те никога няма да откажат време за себе си.

  Как да вляза в чужд WhatsApp?

Какъв ритуал ще им поднесете, може да съобразите според индивидуалните й предпочитания. При всички случаи няма да е грешка за заложите на масаж, сауна, маски за лице и тяло, терапии, които ще съхранят младостта и красотата, ще осигурят спокойствие и няколко часа далеч от ежедневните ангажименти.  

Изява на талантите

В съвременния начин на живот дамите рядко имат възможност да развиват своите хобита и таланти. Причината е тривиална: те са затрупани от множество отговорности и задължения, което ограбва почти изцяло свободното им време. Всяка жена има потребност да се отдава на артистични занимания, без да е задължително условие тя да притежава завидни способности в това отношение.

Желанието е достатъчно. И ако то е в синхрон с намерението ви да я зарадвате, подарете й курс по рисуване, флористика, кулинарни творения, професионален грим и т.н.

Приключение сред природата

Не бива да пренебрегваме и дамите, които обожават природата и всички приключения, свързани с нея. Купете й „билет“ за сафари с джип, а ако държите да споделите пътешествието из горите, включете се и вие.

Всеки, който е дръзнал да се впусне в офроуд обиколката, е усетил не само адреналин, а е заредил максимално и душата, и тялото си. 

Сподели, ако ти харесва :)

Вижте още

Как да направите екранна снимка на лаптопа?

Как да видим заключен профил във Фейсбук

Как да ми дойде цикъла ако закъснява?