Любопитно

Kак да го накарам да ревнува

Избрахме няколко начина да накарате мъжа ви да ревнува. Някои са палави, други са симпатични, а други са направо зли. Надявам се, че тези съвети ще го привлекат обратно и ще ви помогнат да преоткриете магията на романтиката във връзката си .

Излезте с приятелките си

Мъжете изпитват ревност, когато момичето им излиза с бандата си. Те не знаят какво се случва на тези срещи, тъй като те не са с вас и може да пожелаят да шпионират. Това ги кара да се чувстват несигурни. Облечете се секси и излезте за една нощ с приятелите си. Не отговаряйте веднага на обажданията му. Отговорете след 3–4 обаждания и говорете накратко с него. Продължете обаждането, за да го уведомите, че прекарвате страхотно без него.

Облечете се секси

Не се нуждаете от специален повод за обличане, гримиране и оправяне на косата. Отделете малко време за себе си и облечете секси рокля. Ако нямате нищо в гардероба си, излезте да пазарувате и си купете рокля, която обикновено не носите. Вашият партньор ще забележи промените и ще се почувства любопитен. Той ще се почувства заинтригуван и може да се опита да открие причината за промените, да се опита да не обяснява твърде много. Поддържайте мистерията жива, като му дадете дразнеща усмивка. Вашата загадъчна усмивка ще излъчва увереност и може да го накара да ревнува и да го накара да гадае.

Игнорирайте текстовете и обажданията му

Игнорирането му може да привлече вниманието му. Избягвайте да му пишете или да му се обаждате. Ако получавате текстови съобщения от него, не отговаряйте веднага. Вместо това можете да му пишете от време на време. По същия начин игнорирайте обажданията му няколко пъти, преди да отговорите. Кажете му, че имате свой собствен живот и всъщност се наслаждавате на прекарването на време с други хора. Можете да бъдете активни в социалните медии. Той ще започне да ви преследва и ще ви отделя своето неразделно внимание. Не го пренебрегвайте дълго обаче.

  Как да вляза в Telegram?

Бъдете активни в социалните медии

Започнете да публикувате снимки на вас и вашите приятели, които вършите луди и интересни неща. Покажете на мъжа си колко популярен сте сред приятелите си. Покажете, че животът може да бъде вълнуващ дори без него. Идеята е да го накарате да пропусне вниманието ви и да види, че го давате на другите. Останете активни в социалните медии, за да уведомите партньора си къде се намирате, но понякога укривайте подробностите. Бъдете готови за много любов и внимание, когато се върнете.

Спрете секса

Спрете да се поддавате на исканията му. Кажете, че сте уморени или просто не се интересувате. Това ще предизвика ревността му и той няма да разбере защо отказвате секс. Той ще се постарае повече, като ви обсипва с любов и внимание, за да ви накара да се доближите до него.

Да накараш мъжа си да ревнува може да бъде забавно, но е рисковано предложение. Ако го направите с правилната мярка, можете да бъдете на върха на играта. Ако обаче го плъзнете твърде дълго, това може да е контрапродуктивно. Тези идеи могат да имат положителен ефект върху отношенията, особено с двойки, които са заедно от години. Често романтиката се губи с течение на времето и партньорите се приемат един друг за даденост. Това могат да бъдат чудесни начини да оправите нещата, да накарате партньора си да ви забележи отново и може би да поработи малко повече за вас и вашето внимание.

Сподели, ако ти харесва :)

Вижте още

Разказ за съединението на България

Проблеми при формулирането на послания – въпрос които трябва да вълнува политиците!

Как да си направим маска за лице?