Любопитно

Kак да разберем дали в двора ни има злато

Намирането на злато в задния ви двор е малко вероятно, освен ако не живеете в район, известен с производството на злато, но въпреки това си струва да опитате. Независимо дали откривате злато или не, изучаването на основите на намирането на злато може да бъде направено независимо дали е намерено злато или не. Да научиш правилния начин да търсиш злато в задния си двор е по -лесно, отколкото да пътуваш до златен поток. След като овладеете техниката в задния двор, можете да използвате новите си умения в други области. Освен това винаги е възможно да намерите злато в собствения си двор, така че вземете тигана си и се пригответе да търсите злато.

Ще трябва да изберете къде във вашия двор да търсите злато. Златото е изключително плътен елемент и най -общо ще се намери на основата или в руслото на потока, където е отложено от течението. Ако вашият двор няма открити основи, вероятно ще трябва да копаете до него. Друг съвет за намиране на злато е да потърсите кварц. Кварцът често се среща близо до златото и наличието на кварц на място е добър индикатор.

  Как да го накарам той да ме търси?

След като сте избрали къде да вземете пробата, използвайте лопатата или мистрия, за да напълните златния тиган до около две трети.

металотърач за злато

Не подреждайте по никакъв начин почвата – това е работата на водата.

Потопете златния тиган във вода и внимателно направете кръгови движения, за да накарате пробата да се движи в тигана. По време на този процес мръсотията веднага ще се смеси с вода и калната вода ще започне да изплува от тигана. Измийте всички големи камъни в тигана и ги отстранете.

Когато пробата започне да се движи в тигана, повдигнете тигана от водата и продължете да правите кръгови движения, позволявайки да се измие плаващ материал от тигана. Целта е да се отстрани по -светъл материал от тигана.

Продължете този процес, докато в тигана остане само малко количество материал. Вероятно ще трябва да преминете през три цикъла на повечето места. След като остане само малко количество, внимателно прегледайте тигана си за злато.

Сподели, ако ти харесва :)

Вижте още

Къде може да гледаме онлайн телевизия?

Линк билдинг – основни принципи и въздействието върху SEO

СИМОНА ИМЕН ДЕН