Любопитно

Kолко струва една камила

В Европа цената на камила варира между 10 000 лв. и 30,000 лв. Можете лесно да получите камила от всеки развъдчик на камили във вашата държава. По-ниската цена на камилите в Австралия, отколкото в Европа, се дължи на по-големия брой камили в Австралия.

Фактори, влияещи върху цената на камилата

Цената на камилата варира в зависимост от региона в който е живяла и вида на камилата. Възрастта на камилата, също играе роля за крайната стойност на камилата. Затова не забравяйте да потвърдите вида, преди да финализирате покупката.

Това са някои често срещани фактори, които влияят върху цената на камилата:

Това са някои често срещани фактори, които влияят върху цената на камилата:

Развъждане

Породата камила оказва значително влияние върху нейната цена. Камилите дромадери са далеч евтини от бактрийските камили.

Обучение

Цената на камилата може да варира в зависимост от нивото на обучение на камила. Обучението на камила струва огромна сума пари, така че добре обучената камила струва по-скъпо от другите без обучение.

  Как да измеря твърдостта на водата?

Възраст

Възрастта на камилата показва нивото на нейното обучение. По-младата камила на няколко месеца има по-малко обучение за хранене, настаняване и поведение с хората. Докато възрастната камила се нуждае от по-малко грижи за обучение, така че възрастта на камилата също влияе върху цената. Камилските гърбици и две камилски гърбици или единични също играят важна роля.

Сподели, ако ти харесва :)

Вижте още

Детските дървени кухни: Идеалният подарък за рожден ден на дете

Как да се отървем от мухите

Прогнозата за злато става оптимистична