Мода

Женственост от класа: Ето каква е ролята на дамското бельо за вашето самочувствие и изтънченост

Изкуството на съблазняването е старо колкото света. То съдържа в себе си множество трикове и похвати, но в неговата основа винаги и неизменно си остава неустоимото дамско бельо от Bul Bel.

Толкова нежно и премерено прикриващо, то трябва да се превърне в запазена марка на всяка една жена. Нека разгледаме някои от най-обичаните и използвани похвати, съдържащи в себе си и колекцията ви от ефирните дантели:

  • Преобразете шкафа с бельо

Това трябва да е място с особен статут в гардероба ви. Нека цари хармонична подредба, да бъде осигурени пространство за прилежното сгъване на всеки сутиен и всеки чифт бикини. Периодичните попълнения и смяна на наличното в притежанията ви е силно препоръчителна, за да се чувствате в отлична форма и да излизате всяка сутрин със самочувствие.

Не се привързвайте към старите модели, които вече не ви стоят удачно, разделете се с тях и се лишете от всякаква носталгия.

  • Грациозна походка

Ако имате котка за домашен любимец, няма как да не сте обърнали внимание с каква походка се отличава тя. Вземете пример от нея.

Изпънати рамене, прибран корем, вдигната брадичка. Това в общи линии е всичко, но работете върху създаването на тези навици всеки ден.

  • Дамски маниери

Днес дамите обича да са независими. Често се справят съвсем сами с предизвикателствата на живота, но помислете, дали пък да не позволите на мъжа до вас да отнеме малко от товара ви.

  Дамски маратонки и кецове - Тези цветове подхождат на всяко лятно облекло

Оставете половинката ви да покаже своите кавалерски наклонности. Нека ви задържи вратата, или да ви помогне да си облечете платото.

Бъдете предизвикателни и го помолете да сложи колието, да закопчае роклята ви. Да, вие можете и сами, но е далеч по-приятно да се оставите в ръцете на галантен партньор.

  • Спазвайте приличие

Грубият език, жаргонът, прекомерно шумният смях и неприемливи подмятания могат да убият всичко нежно у вас.

Разбира се, не е добре да се преструвате на нещо, което не сте, но все пак би било във ваша полза винаги да демонстрирате предимно възпитание и класа.

  • Елегантен комфорт

Независимо дали се отправяте към леглото, или просто се излежавате на дивана в почивния си ден, обърнете внимание на облеклото. Забравете всички стари и износени дрехи.

Вместо това се снабдете с удобен клин, пухкави чорапки и горнище оувърсайз. Поддържайте и прическата си – дори по-често семпла и небрежна, но никога не я подценявайте.

Не забравяйте да сложите лека основа за грим, която ще минимизира порите и ще изравни тена. Капка парфюм и вече сте завършено произведение на женската изтънченост.

Всяка жена заслужава да се чувства неустоима и красива. Не правете изключение!

Сподели, ако ти харесва :)

Вижте още

Как да носите дамски шлифер?

Как да съчетаваме дамски боти и ботуши със зимните ни дрехи?

Модерните Къси Панталони за Лято 2023: Тенденции и Стил