Мода

Женственост от класа: Ето каква е ролята на дамското бельо за вашето самочувствие и изтънченост

Изкуството на съблазняването е старо колкото света. То съдържа в себе си множество трикове и похвати, но в неговата основа винаги и неизменно си остава неустоимото дамско бельо от Bul Bel.

Толкова нежно и премерено прикриващо, то трябва да се превърне в запазена марка на всяка една жена. Нека разгледаме някои от най-обичаните и използвани похвати, съдържащи в себе си и колекцията ви от ефирните дантели:

  • Преобразете шкафа с бельо

Това трябва да е място с особен статут в гардероба ви. Нека цари хармонична подредба, да бъде осигурени пространство за прилежното сгъване на всеки сутиен и всеки чифт бикини. Периодичните попълнения и смяна на наличното в притежанията ви е силно препоръчителна, за да се чувствате в отлична форма и да излизате всяка сутрин със самочувствие.

Не се привързвайте към старите модели, които вече не ви стоят удачно, разделете се с тях и се лишете от всякаква носталгия.

  • Грациозна походка

Ако имате котка за домашен любимец, няма как да не сте обърнали внимание с каква походка се отличава тя. Вземете пример от нея.

Изпънати рамене, прибран корем, вдигната брадичка. Това в общи линии е всичко, но работете върху създаването на тези навици всеки ден.

  • Дамски маниери

Днес дамите обича да са независими. Често се справят съвсем сами с предизвикателствата на живота, но помислете, дали пък да не позволите на мъжа до вас да отнеме малко от товара ви.

Оставете половинката ви да покаже своите кавалерски наклонности. Нека ви задържи вратата, или да ви помогне да си облечете платото.

Бъдете предизвикателни и го помолете да сложи колието, да закопчае роклята ви. Да, вие можете и сами, но е далеч по-приятно да се оставите в ръцете на галантен партньор.

  • Спазвайте приличие

Грубият език, жаргонът, прекомерно шумният смях и неприемливи подмятания могат да убият всичко нежно у вас.

Разбира се, не е добре да се преструвате на нещо, което не сте, но все пак би било във ваша полза винаги да демонстрирате предимно възпитание и класа.

  • Елегантен комфорт

Независимо дали се отправяте към леглото, или просто се излежавате на дивана в почивния си ден, обърнете внимание на облеклото. Забравете всички стари и износени дрехи.

Вместо това се снабдете с удобен клин, пухкави чорапки и горнище оувърсайз. Поддържайте и прическата си – дори по-често семпла и небрежна, но никога не я подценявайте.

Не забравяйте да сложите лека основа за грим, която ще минимизира порите и ще изравни тена. Капка парфюм и вече сте завършено произведение на женската изтънченост.

Всяка жена заслужава да се чувства неустоима и красива. Не правете изключение!

Сподели, ако ти харесва :)

Вижте още

Как да изберем обувки на висок ток?

Полезни съвети за облекло, с което да изглеждаме по-стройни

Модерните Къси Панталони за Лято 2023: Тенденции и Стил