Технологии

Как да се свържа с хакер?

Този въпрос си задават много начинаещи, които са се сблъскали с всички трудности, когато са искали да поръчат услугата. Много от тях са били измамени от мошеници. Всеки ден в света се откриват нови уязвимости в сериозни сървъри и софтуер, всяка седмица сериозни компании обявяват огромни такси за намерени грешки в своите проекти.

  Хакерите се делят на черни и бели. Бели – те работят изключително срещу възнаграждение от известни компании и не нарушават закона; те често предоставят одиторски услуги за всякакви информационни проекти. Черни – извършват всякаква мръсна работа, за която се плащат пари, като най-често нарушават законите на повечето държави. Черните хакери заразяват вашия компютър, те също крадат средства от вашите карти, спам от вашите акаунти и правят много повече лоши неща.

  21-ви век бележи безпрецедентен възход в информационните технологии. Съвременният човек вече не може да си представи живота си, без да сърфира в интернет, да посещава социалните мрежи и да общува чрез пратеници. Целият този експлозивен растеж създаде нужда от хакери. Дори преди около 5-10 години никой не би могъл да си представи, че хората ще трябва да поръчат хак.

   Необходимостта да наемете хакер за хакване нараства всеки ден и нашият екип е готов да ви помогне в тази трудна задача. Намирането на хакер не е лесно, в интернет има много измамници, предлагащи своите хакерски услуги. Някои предлагат широка гама от услуги, от хакване на социални мрежи до хакване на сайтове и форуми, хакване на съобщения на месинджър и имейл.

Местообитание на специалиста

  В 90% от случаите си задаваме въпроса – как да се свържа с хакер и къде да го намеря? Хората търсят място, където да намерят качествени услуги, без измама и надплащане. Истинските изпълнители не седят във VK, OK, Instagram. И никога не използват whatsapp / viber и не искат телефонен номер, за да се свържат с вас. Ако сте намерили контакти в социалната мрежа. мрежи и дори по-лошо, получавате номер за контакт – това са измамници.

Стил на комуникация и техническо разбиране

  Преди да направите поръчка, задайте въпроси и внимателно погледнете отговорите на тях. Можете предварително да потърсите информация за техническата част на хакове, знаейки отговора, можете да зададете въпрос. Измамниците е вероятно да дори да изчезнат от погледа ви и да ви игнорират. Ако имате специалист пред себе си, той с удоволствие ще отговори на въпроси и дори ще подкрепи разговора.

  Ако искате да намерите хакер, трябва да обърнете внимание на правописни и граматически грешки, добре е човек, който е усвоил сложни алгоритми, да не може да прави елементарни правопписни грешки!

Опции за сътрудничество и схема на работа

  Много сериозен момент, на който си струва да се обърне внимание. Ще намерите или вече сте намерили информация, че хакерите с предплащане са измамници. Поради появата на голям брой измамници, обикновените потребители спряха да се доверяват и плащат предварително. Поради това последните излязоха с нови схеми, например като гаранционни услуги. Същността на схемата е, че измамникът на хакерите не иска аванси, а само настоява за работа с гаранционната служба. Естествено, поръчителската услуга принадлежи на него и в 100% от случаите ще останете без пари.

  Не, изобщо не означава, че всички поръчители са измамници и принадлежат към псевдо хакери, просто си струва да ги изберете сами. Ако ви бъде предложена гаранционна услуга или сигурна транзакция, учтиво откажете и предложите друга услуга, намерена в интернет, ако хакерът откаже без причина, това е измамник.

Сподели, ако ти харесва :)

Вижте още

Програми за разбиване на пароли на рутери

WhatsApp въвежда вградена функция за обжалване на забрани

Защо не ми работят мобилните данни