Туризъм

Брилянтен начин да откриете евтини полети

Вече ви се пътува много, но не можете да изберете следващата си дестинация? Защо не започнете търсенето от самолетните билети? Можете лесно да разгледате основна информация за всяка дестинация, както и какви са цените на полетите за различни дати на едно място. Ще ви помогнем с няколко идеи за известни места, които може все още да не сте посетили.

Обичате южните европейски дестинации и екскурзията до голям град, съчетана с морска почивка?
За вас са интересни и приятни топлият климат и по-южняшките нрави, а и наистина харесвате да се наслаждавате на морето и плажа. Също така обичате екскурзията ви да комбинира посещение на голям град и същевременно няколко допълнителни дни на плажа. Един чудесен вариант за вас тогава е полет до Барселона. В този прекрасен град можете да се насладите на разходки сред интересна архитектура. Например Саграда Фамилия и парк Гюел. Освен това изобилието от ресторанти и барове ще ви очароват и ще можете да опитате разнообразни традиционни храни и напитки.

Също така Барселона пленява и със своята плажна ивица. Можете лесно да се наслаждавате на красивия град и същевременно да прекарате няколко дни на плажа, без да е нужно дълго пътуване. Плажната ивица на града е огромна. Това е страхотно предимство за вашето желано пътуване. Можете да прекарате сутрин на плажа и след кратка сиеста да се радвате на чудесна разходка из града, както и вкусна храна и разхлаждащи напитки. Започнете търсенето на полети от тук https://www.esky.bg/samoletni-bileti/0/0/ci/bcn/barselona. Ще можете да разгледате всички директни полети и такива с прекачвания, да сравните цените и условията им и да изберете най-точният за вас. Важно е, че в Барселона има три летища и две от тях за извън града. На страницата за търсене ще откриете по-подробна информация и за това.

Харесвате много големите градове и множеството забележителности?
За вас точната дестинация е голям град, където можете спокойно да прекарате от уикенд до седмица и да разглеждате множеството забележителности? Освен това искате и да можете да отделите време да се насладите на местния живот, типичната храна и различните райони на града. Една чудесна идея тогава е Лондон. В този космополитен град ще откриете множество музеи, архитектурни забележителности и исторически места за посещение. Ще можете да се насладите на разнообразни кухни и райони с различна специфика. Не пропускайте Биг Бен и Тауър Бридж и задължително опитайте овчарски пай.

  Китното градче Ракитово

Започнете търсенето на самолетни билети тук: https://www.esky.bg/samoletni-bileti/0/0/co/gb/velikobritaniya. В Лондон има три летища, като две от тях са малко по-далече. Но като цяло има чудесни транспортни връзки от всяко и ориентацията е много лесна. Възможностите за директни и с прекачване полети до там са много и със сигурност няма да е трудно да откриете нещо подходящо за вас. Има опции както от нискотарифни компании, така и от други. Ще можете лесно да сравните всички полети, както и да търсите за различни дати. Също сортирането по диапазон на престоя ще ви помогне да се ориентирате по-бързо и да направите точен избор за вашите изисквания.

За вас са по-малките градове и местни дестинации, в които да се насладите на типична атмосфера?
Вече сте посетили основните европейски столици и за вас е по-интересно да изберете по-малки градове и да се потопите в типичната местна атмосфера? Ако това е вашето нещо, вариантите също са много. Можем да ви предложим един интересен такъв или разнообразието от места за посещение във Великобритания. Наистина има много какво да видите и различни местности с различни забележителности и нрави. Опциите за полети са много и това ги прави лесно достъпни за вашата следваща интересна ваканция.

Можете да се впуснете към вътрешната част на страната и да посетите вторият по големина град Бирмингам или да продължите към Ливърпул с красивия излаз на река и интересни катедрали. А защо не Манчестър за още забележителности и също за феновете на футбола? Друг вариант е Донкастър за малко по-малък град с типични интересни места. Можете и да изберете най-южната част на страната или районът на Бристъл или да поемете към най-северната и да разгледате основният град в Шотландия Единбург и неговата прекрасна архитектура.

Сподели, ако ти харесва :)

Вижте още

Топ съвети за избор на най-добрия хотел за вашите нужди и бюджет

Как лесно да намерим страхотни идеи за пътуване?

Китното градче Ракитово