Кредити

Бърз кредит по телефона

Искате ли да кандидатствате за бърз кредит по телефона?

Бързите кредити по телефона станаха все по-предпочитан вариант за много хора, когато трябва неотложно да се справят с финансови проблеми. С нарастването на технологичните възможности и наличието на smart устройства в ръцете ни, достъпът пари на заем стана по-лесен и удобен от всякога. Този иновативен начин за получаване на кредит предлага не само удобство, чрез бързо кандидатстване, но и предлага повече възможности за хората, които имат затруднения.

Бърз кредит до минути по телефона

Кандидатстването на заем чрез телефон предлага изключителна бързина, не само на искането за кредит, но и на обработката. Все повече финансови институции разполагат с мобилни приложения и автоматизиран процес за оценка на кандидата, поради което могат да дадат отговор до минути. Също така можете да се свържете по телефона с финансов сътрудник на фирмата, с който да обсъдите искането ви за заем.

Предимства на бързите кредити с кандидатстване по телефона

Нека разгледаме най-сериозните предимства на този вид заем:

1. Бързина и ефективност

Можете да очаквате бърза обработка на вашата заявка. Професионални консултанти са на разположение, за да ви предоставят незабавна помощ и да отговорят на всички ваши въпроси. Отговорът на вашата заявка обикновено се получава в рамките на няколко часа, а парите се превеждат директно по сметката ви.

2. Лесен процес за одобрение

Няма нужда от сложни формуляри или дълги списъци с документи. Само с няколко лесни стъпки можете да подадете заявката си. Както вече споменахме, ако имате нещо неясно, то лесно можете да се свържете с консултант на фирмата.

3. Индивидуален подход

Повечето небанкови финансови институции разбират, че всеки клиент е уникален и има свои специфични нужди и изисквания. Затова често се предлага индивидуален подход към всеки клиент. Ако сте били лоялен клиент можете да се възползвате и от преференциални условия за бъдещи заеми.

Как да получите бърз кредит по телефона?

Получаването на бърз кредит по телефона е лесно и удобно. В повечето случаи е както следва:

  1. Подаване на формуляр/искане за кредит – След като сте се свързали с компанията и сте получили необходимата информация, ще трябва да попълните кратък формуляр с вашите лични данни и информация за желания от вас кредит. Можете да го направите по телефона или чрез онлайн формуляр.
  2. Получаване на отговор – Консултантите ще прегледат вашата заявка и ще ви уведомят за одобрението й възможно най-скоро. В повечето случаи, отговор ще получите в рамките на няколко часа.
  3. Получаване на парите – Ако вашата заявка е одобрена, парите ще бъдат преведени директно на по вашата банкова сметка или ще можете да ги вземете от физически офис на фирмата. Вие можете да разполагате с тях според вашите нужди и предпочитания.

Взимането на пари на заем е много отговорно и трябва да се отнасяте сериозно. За да запазите добрата си кредитна история трябва да погасявате задълженията си в срок. По този начин ще изградите и доверени отношения с кредитора и ще можете да вземете и следващ заем, ако това ви се наложи.

Сподели, ако ти харесва :)

Вижте още

Документи за потребителски кредит

Кредити независимо от ЦКР

Кредити за работещи в чужбина