Финанси

ВЗЕМЕТЕ МАКСИМУМА ОТ ИНВЕСТИРАНЕТО В КРИПТО: SEESAW PROTOCOL, ETHEREUM И SOLANA

В момента, във втората фаза на предварителната си продажба, Seesaw Protocol (SSW) вече постигна успех.

Извличането на максимума от всяко начинание, в което може да участвате, е природата на човека.

Когато става въпрос за индустрията на криптовалутите и инвестирането в монети като Ethereum (ETH), Solana (SOL), и Seesaw Protocol (SSW), залогът е несравним. Проверете защо инвестирането в крипто е по-добро от купуване на акции.

Влагате трудно спечелените си пари в криптовалута, за която искрено вярвате, че може да направи разлика в дигиталното пространство и която може да увеличи първоначалната ви инвестиция десет пъти.

Гореспоменатите проекти са тези, които са постигнали голям успех със Seesaw Protocol в началото на своето пътуване, тъй като той остава в предварителна продажба с възможност за включване във вълнуващ проект, който се издига.

Seesaw Protocol (SSW)

В момента, във втората фаза на предварителната си продажба, Seesaw Protocol (SSW) вече постигна успех, въпреки стартирането на предварителната си продажба само за два месеца през януари 2022.

Като “новото дете” в крипто блока, Seesaw Protocol остави своя отпечатък на крипто пазара, тъй като мисията на проекта е тази, която може да революционизира индустрията.

Като мултиверижна напълно децентрализирана платформа, SSW осигурява мост между различни блокчейни, като Ethereum (ETH), Polygon (MATIC), и Binance Smart Chain (BSC).

Предоставянето на тази услуга позволява на потребителите да избират кой блокчейн искат да извърши транзакцията, като тяхното решение се основава на рентабилността и скоростта на транзакцията.

Целите на SSW със сигурност са поразили крипто общността, тъй като токенът е нараснал с 2500% от стартирането на предварителната продажба през януари и непрекъснато продължава да нараства през всяка фаза на предварителната продажба.

На стойност $0,14016, към момента на това писане, SSW потенциално може да достигне $0,50 до края на предварителната продажба през април, според някои аналитици.

  Застраховане онлайн: Как да спестите непредвидени разходи и да си осигурите спокойствие

Значителна печалба все още може да се направи с инвестиция сега, като фаза 2 приключва на 25 март и общата предварителна продажба приключва на 8 април.

Ethereum (ETH)

Като дългогодишна втора по големина криптовалута в света, Ethereum (ETH) е невероятно последователна от стартирането си през 2015..

Тъй като Ethereum мрежата се използва предимно за децентрализирани приложения (dApps), мрежата също е фокусирана върху децентрализираното финансиране и внедряване на NFT.

Понастоящем използвайки протокол за доказателство на работа (PoW), при който транзакциите са бавни и заемат огромно количество енергия, дългоочакваното надграждане на Ethereum до Ethereum 2.0 ще види прехода на платформата към по-екологичния протокол за доказване на залог (PoS)..

С това подобрение ще дойде по-малко енергия, използвана в транзакциите и ще види Ethereum в състояние да валидира много повече транзакции, отколкото в момента, и ще намали значително прословутите такси за газ Ethereum, които тормозят много потребители, оставяйки някои неспособни да вземат цифрови активи, поради цената на таксата за газ.

Понеже ETH в момента се търгува на $2,796,21, криптовалутата е нараснала със 7,1% през последните седем дни.

Solana (SOL)

Преди кривата със своя протокол за доказване на залог, Solana (SOL) е блокчейн платформа с отворен код, която може да води децентрализирани мащабируеми приложения.

Известно е, че може да обработва 45 000 транзакции в секунда (TPS) с минимални такси за транзакция, Solana се разглежда като реалистично решение на проблемите, които в момента тормозят Ethereum.

Като деветата по големина криптовалута в света, според данни от CoinMarketCap, Solana се е повишила с 496,7% през последната година, демонстрирайки неспиращия растеж, който блокчейнът продължава да има.

Сподели, ако ти харесва :)

Вижте още

Лихвите на ипотечните кредити падат, но цените на имоти растат

Какво е ГПР при банките

Златните монети, в които си заслужава да вложим спестяванията си