Кредити Обучение и курсове

Документи за потребителски кредит

Теглене на потребителски кредит с минимален набор от документи – къде и как

Къде е възможно човек да изтегли кредит с минимален набор от документи? Отговорът вероятно е познат на някои от вас, които вече са използвали услугите на микрокредитирането.

Може да се отпусне бърз заем от небанкова организация дори и само с представянето на документ за самоличност. Често пъти това е единственият документ, който се изисква.

Но основното предимство на такива кредити е възможността за отпускане на необходимите ви средства, без да показвате удостоверение за доходи. Не е нужно да сте на постоянен трудов договор, както и не важно дали имате стари задължения или не. Опцията да не се налага да представяте писмено свидетелство за вашите редовни доходи е страхотна възможност за много граждани, които работят в сивата икономика. Това означава, че тези от хората, които официално получават малка заплата, както и всички хора, работещи свободни професии, които не могат официално да потвърдят приходите си, също могат да се възползват от услугите на микрокредитирането.

И най-важното е, че бързите кредити могат да се получат за разнообразни цели, независимо дали иде реч за закупуване на домакински уреди, обзавеждане или каквото и да било друго нещо.

Всички предприемачи също могат да кандидатстват за заем, когато имат нужда от бързи пари за да поддържат бизнеса си в добро състояние. Нека да припомним в тази връзка, че доста от хората, които искат да стартират свой собствен бизнес, не успяват, по една или друга причина, да получат заем от банки.

Микрофинансовите организации в този случай са тяхното единствено правилно решение. А как ще похарчат получените средства, това предприемачите ще решат сами за себе си. Парите могат да са необходими за изплащане на заплати, покриване на някакви спешни плащания или инвестиции. За да ви отпуснат пари няма да е нужно да показвате бизнес план и след това да се задължавате да отчитате как сте изразходвали средствата от кредитирането.

Сподели, ако ти харесва :)

Вижте още

ГПР калкулатор

Кредити без разглеждане на ЦКР

ПРОДУКТИ