Любопитно

Защо не виждам публикациите на приятел във фейсбук

Досега вероятно сте забелязали, че виждате само актуализации на състоянието, снимки и връзки от малък брой приятели във Facebook. Не се притеснявайте. Още сте приятели. Причината да не виждате статуса на приятели във Facebook е поради алгоритъм, който Facebook използва, за да намали „шума“ във вашия профил. Този алгоритъм разглежда с кои приятели сте имали най-много взаимоотношения и след това ви показва само публикации от тези хора.

Били ли сте някога малко ядосани на много от вашите близки приятели от „реалния живот“ , че не харесват снимки, които публикувате на вашето бебе? Преди да се ядосате на приятелите си, трябва да разберете, че те изобщо не виждат тези публикации във Facebook. Facebook казва, че средният обхват на публикация на потребител е 12% от приятелите му.

В крайна сметка се предполага, че Facebook е социална мрежа. И кой е Facebook, за да решава какво обичате да виждате, дори когато първо сте избрали да добавите тези приятели?

  Как да изчистя вътрешната памет на телефона?

Лесен начин да получите актуализациите на приятелите си във Facebook News Feed

  • От вашат Facebook home page, кликнете на Close Friends под менюто Friends , което е в лявата колона. Ако не го вижате, щакнете на Friends и от там на Closе Friends листа, в който е включена вашата последна активност.
  • В дясната колона на менюто кликнете на „Manage List“, и от там изберете Edit List от падащото меню.
  • В най-горния ляв прозорец щракнете на „On This List“; и изберете Friends от падащото меню.
  • Кликнете на снимките на приятелите, които искате. (можете да изберете всички приятели ) . След като приключите кликнете на Finish в долния десен ъгъл.
    Това е всичко. Не се притеснявайте, случва се на много хора. Не се ядосвайте на приятелите си, ако случайно не са видели последните ви публикации .
Сподели, ако ти харесва :)

Вижте още

Кога се изплаща майчинството

Как да направим домашен сапун?

Как да изберем котешка тоалетна?