Здраве и красота

За какво служи демир бозан

За какво служи демир бозан

Знаете ли за какво служи демир бозан?


Билковата смес DEMIR BOZAN e нова и съвременна алтернатива на древните методи на билколечителите, изцяло базирана на древните знания на азиатските ходжи. Наричат я още „Тайната на анадолските ходжи”. Елексирът съдържа 6 прекрасни и ефективни билки, известни с действието си от древността, както сред подбрани билколечители в Анадола, така и в България.
Билката съдържа 6 уникални билки, които са изключително добри при различни симптоми, свързани с кръвоносната и нервната система, но се използват и при много други други оплаквания.
Благоприятства състоянието на сърцето по мек и безопасен начин. Успешно помага като балансира сърдечната дейност, при различни оплаквания на сърдечносъдовата система. За няколко месеца редовно пиене на чая, много хора се прощават с умората и чувството за отпадналост.
Чаят DEMIR BOZAN може да се използва, за болки в ставите, независимо от какво са породени те. Ставните болки не са болест, а симптом, при това на редица заболявания. Докато се каните да отидете на лекар, можете да опитате благотворното действие на билковата комбинация DEMIR BOZAN и да си приготвяте отвара ежедневно. Приемана три пъти на ден преди ядене, билковата отвара ще има положително въздействие върху вашите стави.

За какво служи демир бозан

В прочутия еликсир на дълголетието DEMIR BOZAN се съдържат билките Котешка стъпка, Глог лист и цвят, Спиреа стрък, Хвощ стрък, Великденче стрък и Царевична коса. Това са известни и добре познати на всички българи билки. Билковата комбинация DEMIR BOZAN има известното си благоприятно действие, благодарение на тях.
Лечение на сърдечно-съдови проблеми

  Как да се грижим за кожата си през лятото?

DEMIR BOZAN понякога е наричан еликсир на дълголетието, защото се тази билкова комбинация влияе благоприятно на стотици разнообразниоплаквания – хармонизира кръвното налягане, влияе благоприятно при висока кръвна захар, влияе благоприятно при висок холестерол. Комбинацията DEMIR BOZAN благоприятства кръвообращението, спомага за премахване на натрупаните по вътрешните стени на кръвоносните съдове вредни вещества и плаки, извежда чрез урината натрупаните токсини, като по този начин DEMIR BOZAN благоприятства процеса на изчистване на кръвта.


Лечение на кожни проблеми

DEMIR BOZAN е повлиява благоприятно псориазиса, като намаляванеприятните симптоми по кожата, болката и сърбежите, същевременно подобрява функцията на нашата отделителна система, пречиства организма ни от токсините. Така се ускорява метаболизма и функционирането на органите ни и заедно с това се пречиства кръвта.

Сподели, ако ти харесва :)

Вижте още

Кога се пие магнезий сутрин или вечер

Ето как да се справим със сухите и уморени очи

Как да заспя по бързо?