Хороскопи

Знаци на съдбата

Не на всеки човек му е дадена дарба да вижда знаците на съдбата. Но кои зодии имат способността да виждат знаците на съдбата?

Разбирането на знаците от някои хора е страхотен подарък. Има пет зодии, които имат тази дарба. За тях е много трудно да излъжат и да се представят за някого, който не са в действителност. Те са склонни да бъдат наблюдателни и внимателни, което им помага да оценяват хората и да ги виждат такива, каквито са.

Овен

Овенът може безопасно да бъде включен в списъка с хора, които могат да предвидят действията на конкретен човек предварително. На първо място, това се дължи на факта, че те имат много мощна енергия и способност за наблюдение. Когато трябва да знаят нещо, те действат много директно, може да се каже, направо.

Овенът никога няма да започне да държи дълги речи или да се заяжда по абстрактна тема, защото винаги пита директно каквото го интересува. Това много помага на овните във всички области на живота. Въпреки, че те се считат за малко груби, ако си поставят за цел да научат нещо за някого, определено ще постигнат това по всякакъв начин.

Скорпион

Скорпионите имат мощна интуиция по природа, независимо от пола. Те имат много добро шесто чувство и са много взискателни. Между другото, много често те използват таланта си в своя полза, защото са много пресметливи хора.

Скорпионите усещат веднага не само откритото лицемерие и явните лъжи, но и предателството и преструвките. Те наистина не обичат лицемерите и почти е невъзможно да ги заблудите. Не би трябвало да е изненадващо, че Скорпионите, благодарение на интуицията си, много често се досещат какво всъщност се случва около тях. И когато някой дойде при тях с клюки, те най-вероятно вече са се досетили за това и знаят всичко.

Стрелец

Стрелците са много добре запознати с човешката природа. Те контролират емоциите на другите хора и много бързо получават доверието на останалите, принуждавайки всеки човек да разкаже нещо за себе си. Освен това те са много наблюдателни и могат дълго време да събират и натрупват информация за някого.

Те улавят всяка дума и благодарение на добре функциониращата си памет я пазят дълго време. Интересното е, че техните умения се подобряват с възрастта. Такива хора са отлични служители в отдела за човешки ресурси, защото могат да „измъкнат“ всичко от кандидатите на интервю за работа.

Водолей

Водолеите са най-внимателните хора в света. Те не пропускат нито една дреболия, нито един поглед, движение или жест. Много често, благодарение на това, те моментално откриват лъжата и свалят маските на всички, които се преструват. Водолеите имат силна интуиция, въпреки че я използват само в екстремни случаи. Те наистина искат да стигнат до дъното на истината, без значение каква е цената. Дори да е в тяхна вреда, те ще направят всичко, за да разберат истината.

Зодия Дева

Представителите на тази зодия са много педантични хора. Поради това те много често „четат“ хората като отворена книга. Те отлично усещат в какво настроение е събеседникът им, какви емоции изпитва и как се чувства. Много често те могат да разкажат повече за човек, отколкото той знае за себе си. Това в същото време е лошо, защото понякога човек иска да скрие някои от чертите си от Девите, не защото е лош, а просто защото, може би, не иска да скрие нещо за себе си. Девите го разбират на  момента.

Те са много наблюдателни, имат добра памет и аналитичен начин на мислене, така че много често събират информация и в главата им вече е нарисуван портрет на определен човек заедно с неговия характер. Благодарение на това сред представителите на тази зодия има хора с екстрасензорни способности или поне те казват така за себе си. Те могат да предсказват бъдещи събития, въпреки че в действителност те са просто добри наблюдатели и могат да направят логични заключения.

Сподели, ако ти харесва :)

Вижте още

Ретрограден Меркурий

Как да изберем икона на покровител според дата на раждане?

Хороскопът: Начинанията на Стрелците няма да бъдат успешни, Козирозите изненадват колегите си