Подаръци

Идеи за подаръци за сватба

Идеи за подаръци за сватба

Най-добрите подаръци за младоженци – идеи за подаръци за сватбено тържество

Ето няколко идеи за стилен луксозен подарък за сватба, независмо дали е подарък за младоженци от кумове Първите няколко месеца от брака могат да бъдат както вълнуващи, така и нервни, но това е едно от най-трудните времена за новите двойки. След цялото вълнение, стрес и радост от сватбения ден, ви остава да се адаптирате към новия си съвместен живот в прекрасен дом с ограничено пространство и само двамата. И точно тук идва ролята на вашия сватбен подарък! Въпреки че внимателните подаръци за новите двойки не са задължителни (хм – вижте по-долу защо сме толкова категорични по този въпрос), те са отличен начин да изразите постоянната си подкрепа и добри пожелания за вашия приятел. За да ви помогнем да намерите вдъхновение за подарък, който ще отбележи по подходящ начин щастливия им съюз, сме съставили обширен списък с някои чудесни идеи за сватбени подаръци.

Наръчник за най-добрите подаръци за младоженци

Православната икона е традиционен подарък за кумовете, който символизира тяхната важна роля в живота на младоженците. Иконата е символ на вярата, любовта и подкрепата, които кумовете предоставят на младото семейство. Има много различни видове православни икони, от които можете да избирате. Можете да изберете икона на светец, който е свързан с кумовете или с младоженците. Например, ако кумът е запален по спорта, можете да му подарите икона на Свети Георги Победоносец. Ако кумицата е зодия Дева, можете да й подарите икона на Света Богородица.

Има много причини, поради които двойките може да не се регистрират за подаръци. Една от най-често срещаните е, че двойката се мести или разполага с ограничено пространство. В други случаи гостите се чувстват изгубени, когато няма регистри, от които да разглеждат. Каквато и да е причината, гостите трябва да се чувстват свободни да следват собствените си инстинкти и да купят подарък, който е едновременно внимателен и полезен за младоженците. Лесен начин да се уверите, че сте избрали правилния подарък, е да разгледате стаята в новия им дом. Това може да ви помогне да определите предметите, от които те биха имали най-голяма нужда и които биха оценили. Ако все още не сте сигурни, не се страхувайте да попитате младоженците от какво имат нужда или какво се надяват да получат!

Мебели и декорация

Когато става въпрос за нови мебели, най-добре е да изберете предмети, които са универсални и могат лесно да се съчетаят с други предмети, които двойката вече има. Въпреки че е хубаво да се купи нещо ново, вероятно е по-добре да не се взима нещо, което е толкова уникално, че няма да се съчетава с нищо друго в дома им. Диван и столове: Диванът и столовете са едни от най-големите и най-забележими мебели в един дом. Ако искате да подарите на младоженците си нов комплект, препоръчваме ви да се спрете на модерен стил от средата на миналия век. Тези елементи са изключително универсални и изглеждат чудесно във всеки дом. Ако се притеснявате да не получите нещо твърде смело, опитайте да изберете по-приглушен стил. Килим: Килимите са големи и обемисти предмети, които трудно се намират с отстъпка, което ги прави идеален подарък. Ако пазарувате онлайн, можете да намерите оферти за килими от сайтове като Overstock и Amazon. По същия начин, ако сте в магазин за мебели, често можете да намерите намалени или освободени от продажба мебелни артикули, включително килими.

Кухненски прибори и съдове за готвене

Много двойки получават нови кухненски уреди за сватбен подарък, но кухненските прибори и съдове за готвене също са отлични варианти. Ако не сте сигурни какъв тип кухненски вещи да вземете, опитайте се да помислите за това, от което младоженците биха имали най-голяма полза. Добро правило е да помислите колко често ще използват предмета. Ако това е нещо, което ще използват ежедневно или ежеседмично, вероятно е добър подарък. Ако е нещо, което използват само от време на време, вероятно не е необходим. Ако пазарувате онлайн, в сайтове като Amazon има най-различни варианти – от луксозни комплекти до бюджетно ориентирани комплекти. Ако сте в магазин, можете да попитате и продавача за съвет какъв тип прибори и съдове биха били най-полезни.

Удобства за дома

Идеи за подаръци за сватба

Ако младоженците ви току-що са се преместили в нов дом, можете да им помогнете да останат организирани с нов комплект рафтове, кошници или контейнери за съхранение. Ако пазарувате онлайн, в сайтове като Wayfair и Amazon има голям избор от варианти за рафтове, вариращи от супер достъпни до висок клас. Ако пазарувате в магазините, места като Target и Walmart също предлагат достъпни варианти. Друга възможност е да направите дарение на местна благотворителна организация. Можете да дарите предмети като почистващи препарати, тоалетни принадлежности или нови чаршафи и кърпи. Ако дарявате почистващи препарати, можете да помислите и за подаряване на услуга за почистване. Можете да посетите уебсайтове като Thumbtack и House Cleaning, за да потърсите услуги за почистване във вашия район.

Напомняне за сватбения регистър

Ако сте решили да пазарувате от сватбения регистър на двойката, не забравяйте да проверите дали подаръкът действително е в списъка. Макар че не е учтиво да любопитствате, можете дискретно да погледнете в регистъра, за да видите какви предмети са включени в него. Ако пазарувате онлайн, уверете се, че пазарувате от действителния им регистър. Ако сте в магазин, уверете се, че разглеждате правилния регистър. А ако не сте сигурни кой регистър да използвате, попитайте двойката. Възможно е те да имат повече от един регистър, който биха искали да използват.

Сподели, ако ти харесва :)

Вижте още

Подарък за осми март

Идеални подаръци за жени – полезни идеи

Подарък за мъж