Любопитно

Искам да си направя нов фейсбук

Искам да си направя нов фейсбук

Facebook предоставя неограничени възможности за комуникация, запознанства, бизнес промоция, маркетингови кампании и много други. За достъп до всички функции на Facebook се нуждаете от акаунт. В тази статия ще анализираме какви видове акаунти съществуват и за какви цели са необходими, както и как правилно да създадем акаунт във Facebook според това какви цели се планират да бъдат постигнати и как ще да свършим това лесно и бързо.

Въз основа на целите си струва да правилно да изберете кой акаунт да създадете чрез Facebook

  • Личен профил. Това представлява профил на един човек, който се използва за лична комуникация, съхраняване на снимки и видеоклипове, публикуване на информация и новини за себе си. Видимостта на информацията от вашия профил за други хора може да се персонализира индивидуално.
  • Страница. Може да бъде отворена от името на публично лице, организация (както търговска, така и публична), марка или компания. Страниците са публични и индексирани от търсачките, подходящи за платена промоция в социална мрежа. Няколко души могат да управляват страницата, като разпределят властта и ролите си.
  • Група. Това е единно поле за комуникация и обмен на информация между хора със сходни възгледи и интереси. Те се различават от страниците в по-широкия набор от функции за взаимодействие с потребителя. Групите могат да ограничат достъпа до съдържанието си и да поставят проверка за влизане на нови членове. Груповото управление може да се осъществява от няколко души с разпределение на функциите по роли.
  Как да вляза в чужд WhatsApp?

Когато отворите facebook.com за първи път, ще бъдете подканени да влезете във вашия Facebook акаунт или да създадете нов акаунт безплатно. Без да преминете през тази процедура, няма да получите достъп до всички функции на социалната мрежа: разглеждане на други профили, търсене по име или заглавие, добавяне на коментари, създаване на ваши собствени публикации и много други.

Регистриране на личен профил

Първа стъпка: как да създадете нов личен акаунт във Facebook с помощта на уеб версията. Отидете на сайта на Facebook. Въведете всички предложени полета: име, номер или имейл, пол, ден, когато сте родени, парола (поне 6 знака).

Щракнете върху бутона „Регистриране“.

И готово – вашият нов профил е създаден. Вече можете да се възползвате от всички преимущества на платформата.

Искам да си направя нов фейсбук


Как да създам акаунт във Facebook?

  • Отидете на facebook.com/r.php.
  • Въведете името, което използвате в ежедневието.
  • Въведете датата си на раждане.
  • Въведете номера на мобилния си телефон. За да използвате имейл вместо това, докоснете
  • Регистрирайте се с имейл.
  • Докоснете Женски, Мъжки или Персонализирани, за да изберете своя пол.
  • Изберете парола и докоснете Регистрация.

Източник: https://e-vesti.net

Сподели, ако ти харесва :)

Вижте още

Защо не виждам кой е на линия във фейсбук?

Кръщене София: Тайнството, символизиращо духовното прераждане на човека

Oткъде извира Дунав