Мода

Как да бъдем стилни през есен 2021?

Тази година ни даде разнообразие от различни тенденции в маникюра и облеклото за всички форми и стилове, така че всеки да намери това, което му харесва. През есента на 2021 г. ще преобладават нюанси като зелено, жълто, червено, бордо, охра. 

В днешния свят хората постоянно търсят нови начини да изразят себе си. Тази тенденция е намерила отклик в индустрията за красота – чрез дизайна на маникюра или избора на дрехи можете да изразите чувствата, отношението си към света или случващото се в него. Няма рамка – изборът на този или онзи цвят зависи изцяло от вас.

Тенденции в маникюра

  • Многоцветен маникюр

Вековният проблем с избора на цвят най-накрая поне частично е решен. Сега можете да опитате от пет от любимите си нюанси наведнъж. Как да го направите? Отговорът е прост – прибягвайте до използване на многоцветен маникюр. На ваше разположение са много цветови вариации – от меки пастелни и уютни есенни нюанси до ярки неонови за тези, които обичат да осветяват дори най-облачните дни със своя стил. С помощта на UV лампа, вие запечатвате творението си дори в домашни условия.

  • Цветен френски

Класиката се завръща, но с някои актуализации. Сега този маникюр може да зарадва любителите си с актуална многоцветна палитра: от класическо бяло до неонови и метални нюанси.

  • Творчески минимализъм

Тенденцията към минимализъм ще се хареса на любителите на естествената красота, непринудения стил и всички момичета, които предпочитат нежност и елегантност. 

  Как да зашием без да си личи?

Това може да бъде естествен маникюр с дизайн само на единия нокът. Металическите елементи са особено популярни. 

  • Черно и бяло

Черно-белият тандем се налага от телевизионните екрани и сега формира дневния ред в сферата на красотата. Тук всичко е добре дошло: креативност, свежест и сдържаност. Подобен маникюр ще подхожда на всяко събитие.

Стилни дрехи

Събрали сме няколко прости трика, които ще ви помогнат да направите гардероба си есен /зима по-стилен, елегантен и удобен едновременно.

Първата и вероятно най-важната техника е използването на меки и топли комбинации като например комплектите. Основният чар на такива дамски комплекти е, че днес можем да ги носим както с ежедневни връхни дрехи (якета, кецове, раници), така и с по-официални и бляскави неща: строги класически чанти, ботуши с токчета, изискано палто от вълна и кашмир.

Дънките и панталоните с висока талия са актуални днес. Но освен това, те също са много удобни и практични за създаване на зимен аутфит.

Не забравяйте шапките. Колкото по-проста е вашата шапка, толкова по-добре. Изберете меки модели, които не притискат косата твърде плътно към главата. При избора на цвят има две стратегии. Първата е да изберете най-неутралният нюанс. Втората е акцентиращ цвят, който ще се превърне в ярък детайл на визията ви.

Сподели, ако ти харесва :)

Вижте още

Мода – дрехи , тенденции

Модата на трите линии продължава – какво ново от Адидас този сезон

Какви обувки да носите през есента на 2022?