Любопитно

Как да видим заключен профил във Фейсбук

Искате ли да видите нечий профил във Facebook? Но какво ще стане, ако някой е заключил профила си? Сигурно често сте забелязвали, че много хора държат профила си заключен във Facebook. Но ако получите заявка за приятел или съобщение от заключен профил, се обърквате.

Преглеждането на заключени профили във Facebook е лесно с тези прости трикове и съвети.

В края на краищата, защо хората заключват профили във Facebook?

Всъщност има много хора, които се промъкват във Facebook. За да защити потребителите от такива хора, Facebook внедри функцията за заключен профил. Най -хубавото е, че ако изберете Заключен профил за вашия Facebook ID, тогава никой друг потребител не може да види снимката, освен вашите приятели. Едно добро нещо за тази функция е, че никой неизвестен човек не може да види вашите публикации и друга информация.

 Освен това не може да се направи екранна снимка на вашия заключен профил. Ако става въпрос за вашата поверителност, тогава въпросът изглежда добре. Но проблемът идва, когато получите заявка за приятелство от заключен профил. Поради това, че не можете да видите профила, има много трудности при приемането на заявката.

  Как да върнем блясъка на мрамора?

Трикове, за да видите заключен профил

Първи трик

Прегледът на заключен профил във Facebook не е толкова труден. На първо място, отидете на Заключен профил на вашия лаптоп или десктоп. След това щракнете с десния бутон върху снимката на профила. Сега докоснете Copy Image Address. Отворете нов прозорец и поставете URL адреса в него. Ще се покаже снимката на заключения профил.

Втори трик

Има и друга възможност да видите заключения профил. Прочетете потребителското име на заключения профил. Сега отидете на „http://graph.facebook.com/username/userid/picture?width=2000&height=2000“ и напишете име вместо потребителско име. Ще се появи снимка на профила.

Сподели, ако ти харесва :)

Вижте още

Кръщене София: Тайнството, символизиращо духовното прераждане на човека

Изкуството да се превежда българска литература на английски език

150-годишнината от рождението на Гоце Делчев и македонски историчари