Актуално

Как да влезеш в сърцето на един мъж

Запознайте се с тези 6 неща, които мъжете обичат в жените – и изобщо не става въпрос за външния вид

Мнозина не разбират това…

Мислите ли, че мъжете се впечатляват само от външния вид? Въобще не е така.

Ако искате сериозна връзка, тогава външният вид далеч не е основната причина.

Придържайте се към тези правила, ако искате да влезете в сърцето на един мъж. Ето 6 неща, които наистина привличат мъжете към жените:

1. Увереност.

Мъжете не обичат жени, чиято единствена цел в живота е да им угодят. Това е непривлекателна черта.

Едно е да си добра жена, но съвсем друго е да нямаш друга цел в живота освен да се отдаваш на романтични връзки.

Да си уверен не означава да си горд или самодоволен. Това означава да контролирате живота си, да сте уверени в това, което правите и да знаете кой сте. Това означава да не позволявате на мнението на други хора да повлияе на вашето самочувствие.

Няма нищо по-добро от самоуверена жена, която излъчва положителна енергия и оптимизъм, но в същото време е спокойна и не се нуждае от ничия оценка. На 100% се чувства комфортно с това, което е, но оценява мъж, който може да я направи още по-щастлива.

2. Женственост.

Мъжете не обичат жените, които се правят на слаби и безпомощни в опит да покорят мъжа. Това може само да отблъсне мъжа.

Бъдете женствени, но не се преструвайте на това, което не сте. Мъжете харесват тези жени, за които трябва да положат усилия, защото това се отразява на тяхното самочувствие.

Бъдете жената, която може да се грижи за себе си, но не забравяйте да оставите мъжа да ви спечели. Той не трябва да мисли, че имате нужда от неговото одобрение за всичко, но той иска да се чувства необходим.

3. Интелигентност.

Не мислете, че мъжете харесват глупави жени! Само тесногръди момчета могат да харесват такива момичета. Само истинският мъж може да оцени интелигентната жена и да не се страхува от нейния ум.

Умът на жената привлича мъжете и я прави интересна и уникална. Това, което мъжете не харесват, е жена, която им изнася лекции или използва ума си срещу тях. Те не обичат жени, които смятат, че са по-умни от всички останали. Това е отблъскващо.

4. Независимост.

Съществува стереотип, че независимата жена не се нуждае от мъж, че е трудно да я обичаш и трудно да разбереш. Но това не е така.

Само истинският мъж може да оцени женската независимост, без да позволи това да навреди на егото му. Само мъж без комплекси ще ви насърчи да правите това, което искате.

Разбира се, той иска да се чувства желан и нужен, но това не означава, че иска да се откажете от свободата и независимостта си.

5. Естественост.

Ключът е да бъдете неподправени, да приемате всичко по-лесно, включително себе си и да не приемате всичко твърде сериозно. Мъжете ценят жената, която може да се смее на почти всяка ситуация и на която не й пука какво мислят другите.

Мъжът иска приятелка, с която може да прекара добре времето си, да излиза на срещи, с която да се забавлява, да говори и да се смее. Бъдете себе си. И какво, ако кажете нещо глупаво – основното е да можете да му се посмеете!

6. Позитивност и чувство за хумор.

Когато мъжът види доброто сърце на жената, е много по-вероятно да се влюби, отколкото с външна привлекателност. Отрицателно отношение и гледането отвисоко на всички – това не само, че не привлича мъжете, но и дори ги отблъсква.

Жените с добро чувство за хумор обикновено са най-силно харесваните. Първо, защото доброто чувство за хумор е рядкост и на второ място, една остроумна жена винаги ще накара мъжа да се усмихне и да го развесели.

А вие какви качества цените в себе си?

Сподели, ако ти харесва :)

Вижте още

Главният изпълнителен директор на Tesla казва: „Глобалната рецесия може да продължи до 18 месеца“

Защо да се прави одит след изборите?

Таза снимка показва реалността в държавата!