Любопитно

Как да вляза в bet365?

Ако някога сте се питали-как да вляза в bet365 ще Ви отговорим в пет лесни стъпки. Букмейкърът на Bet365 е един от най-влиятелните във Великобритания и по света. Основан е през 2000 г. Ръководството на букмейкъра успя много бързо да разбие европейския пазар. През 2016 г. стадионът на известния футболен клуб Стоук Сити е кръстен на този офис. Това казва много! Следователно залагащите от страните от ОНД също трябва да имат сметка в този букмейкър в своя арсенал. Ще ви покажем как да се регистрирате в Bet365, да правите залози и да печелите.

Първа стъпка: чекиране

След като влезете в bet365.com, за да се регистрирате в Bet365, ще трябва да направите следното:

    Кликнете върху „Присъединете се сега“ в горния десен ъгъл. Да, всичко е на английски.

    След това въведете всички необходими данни. Тук те са стандартни – държава на пребиваване, име, дата на раждане, имейл, телефонен номер, адрес, вход, парола и часова зона. Четирицифрен номер за сигурност означава четирицифрен код за сигурност. Ако загубите достъп до акаунта си, ще трябва да го въведете, за да си възвърнете достъпа. Накрая кликнете върху бутона „Присъединяване към bet365“ по-долу. Вашият акаунт е създаден и можете да влезете в Bet365.

Стъпка втора: Заредете отново

  След като се регистрирате, ще бъдете отведени до страница, където можете да финансирате своя акаунт в Bet365. Тогава това може да се направи и ако натиснете надписа „Депозит“ в горния десен ъгъл.

За плащане се приемат само банкови карти, Skrill, Neteller, EntroPay, QIWI и някои други платежни системи, непознати в Русия. Затова на страницата за доливане отгоре посочете желания метод (близо до надписа „Начин на плащане“). Моля, въведете валутата си по-долу. В зависимост от избрания метод посочете подходящите подробности. След това в долната част щракнете върху бутона „Направи депозит“. Парите са в сметката. Но все още не можете да започнете да печелите пари в Bet365.

Стъпка трета: Проверка

Това е нещо подобно на идентификацията в руските букмейкъри. За да се идентифицираме с Bet365, ето нежното нещо:

    На сайта кликнете върху вашия акаунт в горния десен ъгъл. Щракнете върху „Членове“ в падащото меню.

    На страницата, която се отваря, отидете в раздела „Моят акаунт“ и след това „Познайте вашия клиент“ малко по-ниско.

    Отворете раздела „Качване на документ за самоличност“. Качете паспорта си (бутон „Качване на паспорт“), лична карта или шофьорска книжка („Качване на шофьорска книжка“).

  Как да го накарам той да ме търси?

    Изчакайте 48 часа, докато администрацията провери документите ви. Но това не е всичко. Също така там можете да използвате друга документация и потвърждение чрез писмо до вашия адрес. Само след потвърждение (на вашето имейл ще бъде изпратено подходящо писмо) можете да опитате да съберете пари в Bet365.

Стъпка четвърта: Бонуси

  Можете да получите своя бонус в Bet365 веднага след регистрацията. Ще получите промо код на посочения имейл адрес, който въвеждате, когато правите депозит за първи път. Това е класически бонус за първи депозит на Bet365 от 100% от депозираната сума. За да го използвате, ще трябва да въведете сумата три пъти за залози с коефициент 1,5. Можете да получите този бонус отново, ако направите първия си залог от мобилния си телефон. Условията са същите.

  Има и промоция, при която залагащият получава 5-100% от печалбата при залагане на мачовете от водещите европейски футболни първенства. Има подобна промоция за тенис. Бонусите в Bet365 за футбол и тенис могат да се използват без никакви допълнителни условия.

Стъпка пета: Залагане

  В този букмейкър можете да поставите сингъл, експрес и банкер. Последното означава вида на залозите, в които залагащият е напълно уверен. В офис тя включва поне 3 събития. Залагащият е сигурен в изхода на един от тях, а що се отнася до другите две, той може да избере опции – 1 от 2 (поне една прогноза ще съвпадне) или 2 от 2.

Можете да направите залог на Bet365, както следва:

    В централната част на сайта можете да видите най-популярните цени в момента. Вляво е голям спортен бар. Това е обща линия. В горната част има връзка към раздела на живо. Изберете дисциплината, която искате, в панела вляво.

    В центъра ще се отвори списък с наличните състезания, разделен на секции – най-често по държави, по-рядко това вече е състезание. Поставете отметки в квадратчетата до турнирите, на които искате да заложите. Техният брой ще се появи в горната част, в малък панел. На същото място щракнете върху бутона „Създаване на купон“, за да преминете към следващите стъпки.

    Ще видите основните залози за избраното състезание. За да видите целия списък на всеки мач, кликнете върху имената на противниците или върху броя на залозите, които не се показват вдясно от тях.

Сподели, ако ти харесва :)

Вижте още

Кога се изплаща майчинството

Разказ за съединението на България

Oткъде извира Дунав