Любопитно

Как да го накарам той да ме търси?

Как да го накарам той да ме търси?

Интересувате се как да го накарате той да ме търси?

Всички жени поне веднъж в живота си са се чудили как да накарат мъжа, когото харесват, да ги търси. Не е изненадващо, че искаме да бъдем желани и преследвани от мъжете, които ни интересуват.

Разбира се, няма лесен отговор на този въпрос. Не можем да накараме някой да се чувства по определен начин, ако той самият не го иска. Но има някои неща, които можем да направим, за да увеличим шансовете си да бъдем търсени от мъжа, който ни харесва.

Ето няколко съвета:

1. Бъди себе си

Най-важното нещо, което можеш да направиш, е да бъдеш себе си. Не се опитвай да бъдеш някой, който не си, защото мъжете могат да усетят, когато не си истинска. Бъди уверена в себе си и в това коя си. Ако той не те харесва такава, каквато си, то значи, че не си подходяща за него.

2. Бъди интересна и предизвикателна

Мъжете се привличат от жени, които са интересни и предизвикателни. Не бъди лесна плячка. Остави го да се труди малко, за да те спечели. Не му отговаряй на всички обаждания и съобщения веднага. Бъди мистериозна и не му казвай всичко за себе си веднага.

3. Бъди независима и самостоятелна

Мъжете харесват жени, които са независими и самостоятелни. Не му позволявай да те контролира или да те манипулира. Имаш собствен живот и не трябва да го оставяш да се върти около него.

4. Бъди позитивна и забавна

Мъжете обичат да са около позитивни и забавни хора. Бъди усмихната и позитивна, дори когато не се чувстваш така. Хората са привлечени от тези, които излъчват положителна енергия.

  Как да държим бебето при къпане?

5. Бъди сексуално привлекателна

Разбира се, външният вид също има значение. Не е нужно да си супермодел, но е важно да се грижиш за себе си и да изглеждаш добре. Обличай се така, че да се чувстваш уверена и секси.

6. Бъди добра слушателка

Мъжете обичат да говорят, така че бъди добра слушателка. Покажи му, че му обръщаш внимание и че се интересуваш от това, което казва.

7. Бъди дискретна

Не се хвали с него пред всичките си приятели и семейство. Нека връзката ви остане между вас двамата за известно време.

8. Бъди търпелива

Не очаквай да станеш негова приятелка или гадже веднага. Нещата отнемат време. Бъди търпелива и не се отчайвай, ако не виждаш резултати веднага.

Разбира се, тези съвети не са гаранция, че ще накараш мъжа, когото харесваш, да те търси. Но ако ги следваш, ще увеличиш шансовете си да го привлечеш и да го заинтересуваш.

Ето и някои допълнителни съвети, които могат да ти помогнат:

  • Усмихвай се. Усмивката е най-силното оръжие на една жена.
  • Използвай очите си. Очите са прозорец към душата.
  • Задавай въпроси. Покажи му, че се интересуваш от него.
  • Слушай внимателно. Покажи му, че ти обръщаш внимание.
  • Бъди позитивен човек. Хората са привлечени от тези, които излъчват положителна енергия.

Най-важното е да бъдеш себе си и да се забавляваш. Ако се чувстваш добре със себе си, това ще се отрази и на начина, по който се държиш и говориш. Мъжете са привлечени от уверени и щастливи жени.

Сподели, ако ти харесва :)

Вижте още

Как да върнем блясъка на мрамора?

Да отбележим любовта с подарък – ето как да покажете специалното си отношение

Интересната история за Аврам Чальовски