Любопитно

Как да изберем най-подходящия подарък със снимка от PhotoPrint?

Искате да подарите подарък, който не е само предмет, но и прекрасен спомен ? Но не знаете на какво да се спрете,  и дали ще се хареса ? Ние от PhotoPrint ще Ви помогнем в този труден избор ! 

Всички знаем, че днес възможностите от избор ни предоставят един дълъг и невъзможен процес в избора на подарък. Наясно сме, че хората оценяват най-много индивидуалните и лични подаръци, а ако прибавим и снимка към тях – ето това е перфектния избор ! 

1 Възглавница със снимка, или надпис

Декорациите в дома са нещо, без което всеки не може. Какво по-хубаво, ако към любимия интериор добавим декоративна възглавничка с любима снимка ? Не само, че е прекрасен спомен, но и ще внесе много топлина и уют. Може да бъде с няколко любими общи снимки, или снимка на домашен любимец, изборът е ваш! 


2 Снимка с надпис

Снимките са нещо много красиво и уникално. А какво по-хубаво, ако към тях можем да добавим кратък надпис ? По този начин, не само че показваме любимия си момент, но можем да добавим дата и година, или местоположението на снимката. Страхотен начин да създадем картичка, от обикновена снимка.

3 Чаша със снимка и любимо послание

Както много от нас знаят, сутрешното кафе е любимия начин за стартиране на деня, а ако той тръгне с усмивка, това предвещава един наистина красив ден. Е какво по-приятно, ако денят ни започва с красиво послание, от любим човек, което съдържа любимата ни напитка? Чаша със снимка е един наистина страхотен избор за подарък! 

  Как да забавляваме дете на 1 година?

4 Преспапие със снимка

Няма човек, който да не обожава любимите пълни с течност и блестящи частици топки. Е, сега си представете, ако към едно красиво сърце, в което плуват хиляди блестящи звездички добавим снимка, която ви напомня краси спомен? Не е ли един страхотен подарък? 

5 Рамка – колаж със снимки

Рамка със снимка е страхотен избор за подарък. Понякога обаче, имаме толкова любими моменти, че не можем да изберем само един, който да рамкираме. Точно за рова, рамката с няколко снимки, дава възможност да съберем няколко от тях, които да сложим на стената, подреждайки ги по един елегантен и красив начин. 

Е, надяваме се да сме били полезни. В случай, че искате да четете още интересни статии от нас, можете да следите тук.

Поздрави, 

Photoprint

Сподели, ако ти харесва :)

Вижте още

Как да вляза в Telegram?

Най-скъпите часовници в света

Как да си направим маска за лице?