Актуално Обучение и курсове

Как да намеря код на телевизора

как да намеря код на телевизора

Задавате ли си често въпроса как да намерите код на телевизора?

Имате проблем с телевизора, и затова бихте искали да се свържете с поддръжката на производителя, за да се опитате да разрешите неизправностите, които сте открили. Има само един малък проблем: не можете да намерите кода на модела, който да бъде съобщен на отдела за обслужване на клиенти. Не се тревожете. Опитайте се да останете спокойни и да не се паникьосвате: намирането на телевизионния код не е никак сложно.

Как да намерите кода за LG TV

 Ако искате да намерите телевизионния код на LG, можете да го направите, като влезете в менюто на устройството или като проверите етикета на гърба на устройството.

Ако телевизорът работи и имате възможност да действате от страничното му меню, всичко, което трябва да направите, е да отидете в последното и да намерите кода за настройки . За да продължите, влезте в менюто на телевизора (би трябвало да можете да направите това, като натиснете клавиша Меню на дистанционното управление ), след което отидете на Настройки > Общи > Всичко за телевизора . На екрана, който се появява, трябва да можете да видите кода на модела на телевизора

 Друга възможност е да видите кода на телевизора, като просто обърнете внимание на етикета на гърба на телевизора. Въпросният етикет обикновено е прикрепен отляво на телевизора (отгоре или отдолу) и номерът на модела е посочен в съответствие с логото на LG .

как да намеря код на телевизора

Как да намерите кода на телевизора Samsung

 Ако имате телевизор Samsung, можете да го направите или чрез софтуера, тоест от менюто на самия телевизор, или като погледнете етикета на гърба на последния.

Ако предпочитате да действате от менюто , всичко, което трябва да направите, е да отидете в раздела за поддръжка на последното и да проверите кода в съответния раздел. Затова отидете на Меню > Поддръжка > Свържете се със Samsung или Меню > Поддръжка > Всичко за този телевизор и отбележете кода на телевизора, показан на екрана.

Ако желаете, можете също да видите кода на телевизора върху стикера , който стои на гърба му. След като намерите етикета, прикрепен към гърба на телевизора, можете да запишете номера на модела, който трябва да е под логото на Samsung .

 Как да намерите кода на телевизора panasonic

Panasonic е известният японски производител на потребителска електроника, и да видим как можете да намерите кода на телевизорите, продавани от последния.

Ако искате да проверите номера на модела на телевизора Panasonic с помощта на софтуера, моля, натиснете клавиша за меню на дистанционното и след това отворете Информация за системата . Кодът на интереса се намира в съответствие с надписа Име на модела в новото поле, което беше отворено.

Ако нямате достъп до менюто на телевизора, можете да предприемете действие, като погледнете етикета на гърба на телевизора (обикновено в горната част, в центъра на гърба на телевизора), идентифицирайки кода на модела на гърба на телевизора, който се показва след редактиране. Модел № или код на модела .

Сподели, ако ти харесва :)

Вижте още

Каховска ВЕЦ в Украйна попадна под контрола на руската гвардия

Моловете в Истанбул

Лесни домашни ремонти: съвети и трикове за спестяване на пари и време