Технологии

Как да отблокирам приятел в месинджър

Блокиране в месинджър и как да отблокирам приятел в месинджър?

Обърнете специално внимание на това, което трябва да направите, за да деблокирате приятел в Messenger, в менюто докоснете Privacy. След това докоснете Хора > блокирани хора.

Докоснете Отблокиране до името на лицето, което искате да отблокирате. Накрая докоснете Unblock в Messenger. ”

Как да деблокирате на уебсайта на Facebook

Можете да деблокирате човек и да му позволите да се свърже с вас, ако промените решението си или случайно го блокирате.

За да деблокирате някого от изпращане на съобщения през уебсайта на Facebook:

 Отидете на уебсайта на Facebook и влезте.

Изберете  набора  в горния десен ъгъл и изберете  настройки  от падащото меню.

Изберете  Заключване  в левия панел.

В секцията за  блокиране на съобщения  изберете  Деблокиране  до името на лицето, което искате да деблокирате.

 Отключете в приложението Messenger Mobile

Можете също да деблокирате някого, когото преди сте блокирали да изпраща съобщения на вашето мобилно устройство, като използвате приложението Messenger.

Започнете, като отворите приложението Messenger на вашия смартфон с iOS или Android.

Ако още не сте влезли, влезте с идентификационните си данни във Facebook.

Докоснете  снимката на вашия профил в Messenger  в горния ляв ъгъл.

Превъртете надолу до опцията  Хора  и я докоснете.

 Докоснете  запушената опция  , която се показва.

Изберете лицето, което искате да деблокирате.

Докоснете  Отключване  на следващия екран.

Отблокирайте в Messenger на iPhone и iPad

Имате ли блокиран контакт в Messenger, който искате да отблокирате? Моля, обърнете специално внимание на това, което трябва да направите, ако използвате приложението от iPhone или iPad.

Първата стъпка, която трябва да последвате, ще бъде да отворите приложението Messenger, инсталирано на нашето мобилно устройство. Всичко, което трябва да направите, е да кликнете върху иконата, която показва светкавица в син глобус.

След като влезете в приложението, ще трябва да получите достъп до вашия профил. За да направите това, щракнете върху снимката на профила, разположена в горния ляв ъгъл на екрана. Сега щракнете върху опцията „Хора“ точно под секцията за известия.

За достъп до списъка с блокирани контакти трябва да изберете полето „Блокирани хора“. Там ще видите списък с всички потребители, които сте блокирали в приложението. Изберете лицето, което искате да деблокирате, и изключете блокирането.

от Android

Процедурата за деблокиране на човек в Messenger от устройство с Android също е много проста. Хората с тази операционна система трябва да следват следните прости стъпки:

Първото нещо ще бъде да отворим приложението „Messenger“, което сме инсталирали на нашия мобилен телефон. Просто щракнете върху иконата на приложението на началния екран на телефона си.

Кликнете върху иконата на профила. Ако не знаете каква е тази икона, това е тази във формата на сив човек. Намира се в горния десен ъгъл на екрана. След като сте там, трябва да отидете надолу и да кликнете върху опцията „Хора“.

Щракнете върху „Блокирани хора“, за да получите достъп до списъка с контакти, които сте блокирали в приложението. Приложението ще покаже списък с всички блокирани потребители. Просто изберете името на лицето и щракнете върху бутона „Отблокиране“.

Накрая изберете „Деблокиране в Messenger“ и процесът е готов. Сега можете да изпратите съобщение до този човек и да получите достъп до цялото му съдържание без проблем.

Сподели, ако ти харесва :)

Вижте още

Как да намеря кошчето на телефона

Как да проследим ip адрес?

Лаптопи втора ръка – открийте нови възможности