Култура Любопитно

Как да отворим акашови записи?

Знаете ли какво е хрониката на Акаша? Чудите се как бихме могли да отворим акашовите запаси? Днес искаме да хвърлим светлина върху тази езотерична концепция.

Думата „акаша“ е санскритска дума, която идва от индуизма. Това означава „първоизточник“ или „основни принципи“. В индуизма се смята, че основните елементи произхождат от акаша – въздух, огън, земя, вода и етер. Човек се състои от едни и същи елементи: нашата костна и мускулна система е земята, телесните течности са вода, телесна температура, топлината е огън, енергията, която се движи по духовните канали на човек е вятър, а кухините на тялото са етер.

Хрониките на Акаша се споменават през вековете под различни имена : Книгата на живота (Библията), Колективното несъзнавано, Космическият или Вселенският разум, информационното поле. Името не е важно. Важно е да разберете същността на това, което представляват те, Хрониките. И те са огромно хранилище на информация.

В хрониката има постоянен и непрестанен запис на всичко, което правим, мислим и чувстваме. Всичко, което някога сме правили, всичко се отразява на финия план под формата на енергийни вибрации, които могат да бъдат преведени на нашия човешки език. Тези. представени ни под формата на картини, думи, емоции и усещания, които умът ни може да възприеме. По този начин Акашическата хроника е място, което съдържа огромен запас от знания за всичко и всички. И най-важното е, че това знание може да бъде извлечено от там, „прочетено“ от човек със съответните способности.

  Как да говорим интелигентно?

Как да отворим Акашовите записи?

 Разнообразието от методи, използвани в момента от хората за получаване на достъп до Акашовия запис, съвпада с разнообразието от начини, по които човек може да се свърже с духовни ресурси. Молитвата на пътя е част от традицията да се чете свещена молитва, за да се получи достъп до записите. В съответствие с тази традиция хората отварят пътя си към тях чрез светлинните и звукови вибрации на изречените думи. Различните молитви, създадени от хората, са като порти, водещи към различни области на Хрониките.

Докато някои хора използват молитви, за да получат достъп до Хрониките, други го правят чрез хипноза. Други пък са успели да отворят хрониките, използвайки символи на лечебна техника, известна като Рейки . И – да, някои са проникнали в хрониките, потъвайки в медитация или използвайки други форми на развитие на съзнанието.

Всеки метод за установяване на съзнателна връзка с хрониката Акаша е подходящ и добър.

Сподели, ако ти харесва :)

Вижте още

Как да видим заключен профил във Фейсбук

Глобалното затопляне е просто естествен цикъл

Как да си видя къщата от сателит