Здраве и красота

Как да отслабнем в лицето?

Отслабването в лицето е дългосрочен процес, който изисква компетентен подход. Важно е да наблюдавате храненето си, да изпълнявате комплекс от упражнения за лице, шия и деколте. Кожата се нуждае от ежедневна и задълбочена грижа. Само с този подход можете да постигнете забележим резултат, който ще стане видим след 10-14 дни.

  В допълнение към отслабването можете да придадете на лицето си грациозна форма, да предотвратите появата на признаци на стареене на кожата, което започва поради дехидратация.

Полезни съвети за отслабване в лицето

  Първо трябва да се запознаете с техниките за упражнения и препоръки за това как бързо да отслабнете в лицето, без да навредите на тялото си. Няма начин да коригирате това за кратък период от време. Принципът на тези техники се основава на гладуването. Те могат да причинят влошаване на благосъстоянието, промени в сянката на лицето ви. След гладуване теглото бързо се връща. Възможно е да се появят старчески петна по лицето.

  Принципи и методи за това как да отслабнете в лицето и бузите, без да навредите на здравето:

1. Трябва да запазите стойката си, да подравните раменете и гърба си. Извитият гръбначен стълб води до нарушаване на естественото кръвообращение в тялото, по-специално в шийните прешлени. В резултат на това се появява появата на подуване на лицето.

2. Необходимо е да откажете да спите на мека възглавница. Трябва да се замени с ортопедичен и тънък продукт. Можете да си купите валяк, който е поставен под врата, няма да прехвърли вените, няма да наруши кръвообращението.

  Ето как да се справим със сухите и уморени очи

3. Упражнявайте се редовно. Натоварванията трябва да са сложни, предназначени за тялото и лицето.

4. Спазване на специална диета. Пържените и мазни храни трябва да бъдат изключени от диетата. Важно е да се придържате към принципите на доброто хранене.

   Всеки ден трябва да масажирате кожата на лицето с помощта на козметика. Те ще помогнат за възстановяване на еластичността на епидермиса.

Извършване на масажи на лицето

  Лицето се нуждае от комплексен ефект. Масажът ви позволява бързо да отстраните излишната течност от меките тъкани. Трябва да вземете кърпа, навлажнена с отвара от билки от лайка и да потупате лицето си. Тази масажна техника подобрява кръвообращението, подобрява тонуса на меките тъкани. Процедурата се прави след събуждане.

 Можете да използвате козметика за професионална грижа или да си направите сами вкъщи. Маските за подхранване на кожата се правят от натрошени овесени ядки, пресен сок от краставица, ягодова каша, малина. Важно е да се провери реакцията на организма преди употреба. Възможно е да има силна алергична реакция и дразнене към някои хранителни продукти.

  За да изберете професионален козметичен продукт, трябва да се консултирате с козметик. Той ще вземе маска и ще ви каже как да я използвате и как да отслабнете в лицето си. При избора се вземат предвид характеристиките на тялото, типа кожа, състоянието.

Сподели, ако ти харесва :)

Вижте още

Как да напълнея? Ето някои здравословни начини да наддавате на тегло

Как да разбера дали съм бременна

Кога се пие фолиева киселина сутрин или вечер