Хороскопи

Как да привлечем любовта със силата на мисълта?

Как и кога, според зодиакалния ви знак, ще намерите любовта на живота си със силата на мисълта?

Съзвездията на зодиака дават знак, когато откриете любовта на живота си.

Любовта е прекрасно чувство, което дава на човека нов живот в щастие. Сега е трудно да намерите любовта на живота си? В този случай на помощ идват съзвездията на Зодиака. Те ви казват при какви условия ще намерите любовта на живота си чрез силата на мисълта.

Лъв (23 юли – 22 август)

Ще откриете любовта, когато осъзнаете, че не можете да я планирате. Вие сте ловец и ентусиаст и сте свикнали да получавате това, което искате. Но проблемът е, че не можете да контролирате или манипулирате любовта по начина, по който го правите с други неща. След като спрете да се опитвате да управлявате всеки аспект от любовния си живот и се научите да се наслаждавате на непредсказуемостта, ще ви бъде много по-лесно да намерите подходящия партньор.

Стрелец (23 ноември – 21 декември)

Ще откриете любовта, когато започнете да бъдете решени в живота си. Вие сте оптимист, весел и позитивен човек, но понякога бъркате това с активността и това не е едно и също нещо. Тъй като често „се надявате на най-доброто“, смятате, че това е достатъчно – но трябва да сте готови и да рискувате да се нараните. След като станете отворени за любовта, ще я намерите.

Близнаци (22 май – 21 юни)

Ще намерите любов веднага щом си позволите да бъдете себе си пред партньора си. Винаги привличате хората заради вашата енергична и уникална личност, но никога не им позволявате да ви опознаят по-добре. След като се отворите и покажете на хората чувствителната и уязвима страна от вас, ще намерите любов.

Водолей (21 януари – 18 февруари)

Ще намерите любов, когато спрете да влагате цялата си енергия, за да се защитите. Добре е да бъдете проницателни и да се грижите за себе си в света на запознанствата, но когато става въпрос за затваряне пред всеки човек, когото срещнете, след като той достигне определено ниво на интимност с вас, никога не стигате много далеч. Докато не спрете да се отдръпвате от връзката, няма да намерите любов.

Риби (19 февруари – 20 март)

Ще намерите любов, когато спрете да позволявате на други хора да ви казват какво искате. Вие сте толкова любезен и отворен за идеите и съветите на другите, но в един момент просто трябва да решите какво искате за себе си и да спрете да оставяте всички да ви казват с кого трябва да излизате. Когато започнете да слушате себе си, а не другите хора, животът ви ще стане много по-приятен за вас.

Рак (22 юни – 22 юли)

Ще намерите любов, когато „дадете“ сърцето си на точния човек. Тъй като сте много състрадателни, любящи и отворени, привличате много прекрасни хора, но привличате и тези, които искат да използват вашата съпричастност и всеотдайност. Едва след като започнете да търсите толкова любов, колкото давате, животът ви ще започне да филтрира онези хора, които могат да вземат само без да дават нищо в замяна.

Дева (23 август – 22 септември)

Ще откриете любовта, когато спрете да оставяте мозъка си да измисли причини, поради които връзката ви няма да се получи. Опитвате се да анализирате и изчислите всичко, а мозъкът ви кипи от милион мисли и въпроси от типа: „ами ако“? Когато си позволите да се насладите на разговора, когато срещнете някой нов, вместо да измисляте стотици причини, поради които нещата няма да ви се получат, ще ви бъде много по-лесно да се освободите от притесненията си и просто да си позволите да се задоволи с момента.

Везни (23 септември – 22 октомври)

Ще намерите любов, когато спрете да бъдете обсебени от преследването. Вие сте очарователни и лесно се разбирате с хората, но когато излизате с един човек, може да ви е неудобно. Обичате тръпката от срещата с някой нов, но след като нещата са познати и безопасни, изведнъж ставате нерешителни и се страхувате от дългосрочна връзка.

Овен (21 март – 19 април)

Ще намерите любов, когато спрете да се страхувате от обвързаност и близост. Свикнали сте да преминавате през живота сами – да се впускате в нови приключения и да правите каквото искате, без да се притеснявате за другите. Ето защо, дори когато намерите някой, достоен за вашата любов, никога не си позволявате да се откриете напълно, защото се страхувате, че ще загубите самочувствието и приключенския си дух. Но след като разберете, че отношенията и независимостта не се изключват взаимно, ще ви бъде много по-лесно да намерите любовта.

Телец (20 април – 21 май)

Ще намерите любов, когато спрете да се опитвате да контролирате любовния си живот. Фактът, че обичате толкова топло и дълбоко, е вашето предимство, но също така ви е трудно да се съвземете след раздяла. Добре е да имате високи стандарти и да очаквате бъдещият ви партньор да се отнася с уважение и грижа към вас, но също така трябва да помните, че всички ние сме хора и трябва да работите върху себе си и партньора си, а не да очаквате те да бъдат безупречни.

Скорпион (23 октомври – 22 ноември)

Ще намерите любов веднага щом си позволите да се облягате на другите и да ги пуснете във вашия свят. Вие сте толкова самодостатъчни и независими, че ви е трудно да се доверите на някого. След като си позволите да повярвате, че заслужавате да бъдете щастливи с някого и че любовта ви прави по-силни (а не по-слаби), е много по-лесно да се предадете на нея.

Козирог (22 декември – 20 януари)

Ще откриете любовта, когато спрете да мислите, че да бъдеш „логичен“ и да бъдеш „циничен“ са едно и също нещо. Страхотно е да си практичен, да знаеш какво искаш и да разбереш, че любовта е трудна. Но понякога го използвате като оправдание да бъдете негативни и мрачни относно срещите. След като осъзнаете, че можете да бъдете оптимисти и отворени за любов, без да губите чувството си за реализъм, ще бъдете в много по-добро състояние.

Сподели, ако ти харесва :)

Вижте още

Хороскопът: Начинанията на Стрелците няма да бъдат успешни, Козирозите изненадват колегите си

Съвет за всяка зодия за днес

Хороскоп за утре Телец