Любопитно

Как да разбера дали е спала с друг

Взаимоотношенията могат да бъдат изключително предизвикателни. Има толкова много променливи и толкова много емоции. Романтичните отношения преминават през своите изпитания и премеждия, точно както всички връзки през целия живот. Един от основните проблеми, пред които са изправени отношенията, е доверието. Никой реално не може да бъде с партньора си 24 часа в денонощието. Има моменти, когато всеки човек ще излезе навън, живеейки собствения си живот, което оставя малко място за развихряне на въображението. Минавала ли ви е мисълта, че вашата жена може да ви изневерява? Ами ако тя не е и вие разрушавате връзката си, като я обвинявате? Как да разберете със сигурност, преди да се изправите срещу нея? Нека да разгледаме някои фактори, които могат да ви помогнат да определите дали приятелката ви всъщност спи с някой друг.

Тя е постоянно на телефона си, след като се прибере у дома.

Призоваваме ви да бъдете внимателни с този фактор, тъй като може да има много невинни причини приятелката ви да е на телефона си. Това не е сигурна индикация за измама. Ако обаче започнете да забелязвате че ползва телефона в часове в които обикновено не го прави, или държанието и докато го използва се променя, може да се окаже че съмненията ви са оправдани. Възможно е да има шанс да разговаря с някой друг, с когото току-що е спала, и дори може да прави планове да ги види отново.

Тя не е в настроение за секс

Ако вие и вашата приятелка сте свикнали да имате сравнително редовен сексуален живот и забележите промяна в нейното поведение, може да се опитате да разберете каква е причината. Това не означава, че ​​трябва да се правите на детективи, но ако сте били във връзка за сравнително дълъг период и вашите сексуални навици са се променили, това може да е притеснително. Приятелката ти измисляла ли е оправдания да не прави секс? Винаги ли е изведнъж „уморена“ или „не й допада? Понякога всъщност може да е така, но може да искате да разровите малко по -дълбоко, за да сте сигурни. Има шанс тя да не се занимава с вас, защото получава внимние някъде другаде. Силно не препоръчваме да правите незабавни заключения, но след като започнете да виждате модел, отделете малко време, за да обсъдите въпроса и да определите дали тя ви изневерява.

  Как да говорим интелигентно?

Винаги е заета

Ако сте забелязали, че всеки път, когато се опитвате да правите планове в последния момент с приятелката си, тя не може да промени графика си, за да се приспособи, това може да е причина за безпокойство. Социалният живот на жената е загадка за повечето мъже. Жените обичат да се мотаят редовно заедно, да правят кино вечери и много други. Въпреки това, след като забележите, че социалните навици на приятелката ви се променят или стават малко по -секретни, може да има причина, различна от приятелките й.

Сподели, ако ти харесва :)

Вижте още

Какво представлява диетата Карнивор, основаваща се на животински продукти

Три съвета за покупка на офис стол онлайн

Кое е най-скъпото кафе в света?