Хороскопи

Как да разбера дали мъж стрелец ме харесва?

Хората, родени под този знак, често се влюбват и открито изразяват емоциите си. Чрез поведението на влюбения мъж Стрелец, чувствата му могат лесно да бъдат разтълкувани. Той не се сдържа и се втурва стремглаво във водовъртежа на романтичното настроение и страстта. Избраницата на огнения мъж ще се почувства желана – той ще я обгражда с внимание и грижи.

Начини за изразяване на чувства

Представителите на огнения знак трудно могат да бъдат наречени моногамни, тъй като те често се увличат и не сдържат чувствата си. Понякога те проявяват симпатия към различни момичета едновременно, поради което не могат да решат и демонстрират неясна линия на поведение. Поради тази причина много жени не знаят как да разберат, че Стрелецът е влюбен в тях. За да разберете със сигурност, ще трябва да станете сродна душа за него; бъдете максимално отворени и честни, обръщайте внимание на всеки детайл в поведението му.

Дори Стрелецът да има симпатии към няколко различни жени наведнъж, той бързо ще определи предпочитанията си, ако ви вижда като надежден човек, съмишленик и приятелка.

Представителите на този знак са изискани и чувствени натури с отличен вкус. Те се грижат за външния си вид и се стремят да изглеждат добре всеки ден. По време на периода на влюбване тези качества се засилват:

За да привлече вниманието на избраницата си, Стрелецът е в състояние да смени своя гардероб. Ако по-рано той е предпочитал небрежен стил на облекло, когато е влюбен, той се стреми да добави блясък или залага на строги класики, за да изглежда по-представителен.

Започва да обръща повече внимание на всяко малко нещо. Свободен млад мъж може да си позволи леко невнимание в дрехите или тридневна слама. Влюбеният Стрелец не излиза от къщата, ако не се постави в пълен ред.

Искайки да зарадва любимата си, Стрелецът купува нов парфюм с вълнуващ аромат, сменя прическата си и активно работи върху себе си във фитнеса.

Влюбеният Стрелец се преобразява външно, грее от щастие и почти винаги се усмихва. Доброто настроение и активност са характерни за тази зодия. Но по време на любовния период той може да изглежда леко мечтателен и дори объркан, особено когато е сам със своята сродна душа.

Представителите на силния пол, родени под съзвездието Стрелец, въпреки своята емоционалност и откритост, са доста пресметливи. Дори влюбени до уши, те не губят своята рационалност и запазват здравия си разум.

В същото време има няколко ясни признака, по които можете да разберете, че мъж Стрелец ви харесва:

  • в компанията на момиче, което харесва, той се шегува, говори много, блести с остроумие и ерудиция;
  • симпатичен и грижовен, използва всеки шанс да бъде с избраницата си;
  • готов е да отложи важни въпроси и да коригира плановете с, за да прекара време с любимата си.

Огненият мъж от зодия Стрелец живее за мига и иска да се забавлява тук и сега. Той ще използва всяка възможност да ви докосне: да погали косата ви, да хване ръката ви и да ви прегърнете леко около кръста и т.н. Много от тези мъже са нетърпеливи от желанието за интимност и са склонни да реагират прекалено на отхвърляне.

Ако не се нуждаете от връзка за един ден и искате да се влюбите в този човек, останете принципни по отношение на „близките отношение“ и не бързайте да споделяте леглото с него. Дори влюбените Стрелци бързо се охлаждат към достъпни момичета и в същото време много ценят принципните жени.

Стрелец е собственик по природа и не толерира конкуренцията. Той няма ясно да покаже своята ревност, но ако друг предмет привлече вниманието на избраното от него момиче, той ще започне активно да печели позицията си. Използват се красиви романтични срещи, подаръци и приятни изненади.

Мъжът Стрелец е готов да покаже чувствата си само, ако момичето даде обратна връзка. С очевидна невзаимност, тази зодия никога няма да се опита да се наложи и безболезнено ще премине към друго момиче.

Сподели, ако ти харесва :)

Вижте още

Хороскоп за утре Лъв

Ретрограден Меркурий

Как да изберем икона на покровител според дата на раждане?