Любопитно

Как да се изчистим от магия

Как да се изчистим от магията

Как да се изчистим от магията: 3 прости стъпки

Има много начини, по които човек може да стане жертва на магия. Може да сте познат на вещица или магьосник; може да познавате някой, който практикува магьосничество; или може да се окажете в компанията на някой, който ви е закълнал. Идеята, че магиите, проклятията, заклинанията и другите проявления на магията са реални и съществуват, не е нова. Всъщност от векове са се страхували от тези неща и са вярвали в тях, в резултат на което са паднали цели цивилизации. За щастие съществуват прости техники, с които да се избавите от всяко нежелано проклятие или заклинание. Независимо дали сте били прокълнати от зла вещица или просто искате превантивно да се предпазите от потенциални опасности, следването на тези стъпки ще ви помогне да прекъснете всякакви негативни ефекти върху живота си:

Стъпка 1: Проверете за физически доказателства за магия

Първо, трябва да определите дали действително сте под влиянието на магия. Както споменахме по-рано, може да сте в компанията на човек, който практикува магьосничество, или да имате познат, който е магьосник. Ако имате враг, има вероятност той да ви е направил заклинание. Заклинанието е вид заклинание, което се използва за постигане на определен резултат. Както виждате, думата заклинание е много близка до думата чар, която е друга форма на магия. Един от начините да разберете дали сте били засегнати от магия е да проверите тялото си за физически признаци. Потърсете неща като необичайни белези, обриви, израстъци или промяна на цвета на кожата си. Това може да са сигнали, че сте попаднали под негативно влияние, което не можете да контролирате.

Стъпка 2: Извършване на ритуал за пречистване

Когато знаете, че сте били засегнати от магия, е важно да предприемете действия. Първото нещо, което трябва да направите, обаче, е да прочистите тялото си от всякаква задържаща се магия. Можете да направите това, като извършите ритуал за пречистване. Ритуалите за пречистване имат за цел да премахнат негативните влияния и могат да се използват в широк спектър от ситуации. Някои често срещани приложения на ритуалите за пречистване включват премахване на проклятие, премахване на негативни навици и прогонване на зли духове. Съществуват редица начини за пречистване от магии. Няколко от най-ефективните техники включват извършване на ритуал за вана, изгаряне на пръчка за замазване или създаване на торбичка с талисмани.

  Как да го накарам той да ме търси?

Стъпка 3: Извършване на ритуал за развързване

След като сте се очистили от магията, ще искате да извършите ритуал за развързване. Този вид ритуал има за цел да премахне енергията, която ви задържа или ограничава в постигането на целите ви. Ритуалът за развързване може да се използва за отмяна на заклинание или проклятие, за премахване на негативна енергия и дори за премахване на заклинание върху дома ви. Съществуват много начини за извършване на ритуал за развързване, но всички те се основават на едни и същи три принципа: заземяване, трансмутация и символика. – Заземяване: Това е процес, който ви помага да се отделите от всякакви отрицателни енергии или чувства. Това може да се направи по различни начини, включително медитация, йога или седене сред природата. – Трансмутация: Трансмутация: Трансмутацията е процес на трансформиране на отрицателните енергии в положителни. Това може да се направи по различни начини, като медитация, визуализиране на енергията като светлина или заземяване на енергията. – Символи: Символите са мощни инструменти, които могат да ви помогнат да разгърнете пълния си потенциал. Те могат да се използват за прекъсване на всяко негативно влияние, което ви е било оказано, включително заклинания и проклятия.

Важно

Да бъдеш под влиянието на магия не е приятно преживяване. Освен че е досадно неудобство, то може да бъде и плашещо. За щастие, изчистването от магията е доста лесно, ако знаете какво да правите. Когато сте сигурни, че сте били повлияни от магия, трябва да премахнете заклинанието и да развалите заклинанието, което ви е било наложено. Можете да направите това, като извършите ритуал за пречистване и след това ритуал за разваляне на заклинанието. След като премахнете заклинанието, ще можете отново да живеете нормално.

Сподели, ако ти харесва :)

Вижте още

Балтийска верига на свободата. Човешката верига, свързваща трите балтийски столици – Талин, Рига и Вилнюс

Най-странните неща, които може да видите само в Дубай

Органичните дрехи за новородени – топла прегръдка за нашите бебета