Актуално

Как да си видя паролата на facebook от телефона

как да си видя паролата на facebook от телефона

Знаете ли как да видите паролата на facebook от телефона?

От съображения за сигурност не е възможно да видите паролата на акаунт във Facebook от приложението или от версията на вашия акаунт на работния плот, единственото налично нещо е да създадете нова парола.

Ако не можете да влезете във вашия Facebook акаунт и не си спомняте паролата, единственото, което можете да направите, е да използвате опциите за възстановяване на парола, предлагани от социалната мрежа.

Въпреки че можете също да опитате да проверите паролите за Facebook, запазени на Android , и ако сте използвали опцията за запазване на влизане, паролата и потребителят се съхраняват.

  1. Влезте в настройките на вашия телефон с Android и потърсете опциите за пароли и акаунти и ги въведете.
  2. Кликнете върху опцията Google пароли.
  3. Използвайте полето за търсене и въведете думата Facebook в него, за да изведете данните за влизане във Facebook, запазени във вашия браузър.
  4. Щракнете върху запазените влизания, за да видите данните.
  5. Ще се появят всички различни влизания, записани във Facebook. За да видите някоя от паролите, трябва да въведете ПИН кода, модела или кода за сигурност на мобилния си телефон.

Това е най-простият начин да можете да видите паролите си във Facebook на мобилния си телефон , стига някога да сте използвали опцията за запазване на влизане.

 От друга страна, ако не помните паролата си за Facebook и имате нужда от нея спешно, единственото нещо, което можете да направите от приложението, е да създадете нова парола, като следвате тези стъпки:

  1. Отворете приложението Facebook на мобилния си телефон и щракнете върху 3-те реда в горния десен ъгъл, за да отворите менюто на приложението.
  2. В рамките на менюто превъртете до дъното и влезте в настройките и опциите за поверителност и след това докоснете Настройки .
  3. Настройките на вашия акаунт във Facebook ще се отворят, където имате опция, наречена Парола и сигурност .
  4. В рамките на опцията Парола и сигурност имате възможност да промените паролата на вашия Facebook акаунт.

Но тъй като не си спомняте, ще трябва да използвате опцията Забравили ли сте паролата си? да получите във вашия имейл, свързан с вашия акаунт, връзката за промяна.

Ще получите имейл до акаунта, който сте използвали за регистриране на вашия Facebook профил с връзка за създаване на нова парола.

Сподели, ако ти харесва :)

Вижте още

Да погребеш Bentley за милиони!

Цените на златото непрекъснато се покачват

Kак да изкараме бързи пари