Любопитно

Как да следя мъжа си?

Подозренията, че вашият съпруг ви изневерява, могат да бъдат разсеяни или съответно потвърдени, но за това не е необходимо да наемате хакери, които да нахлуят в пощенската кутия на вашия съпруг и да се обадят на частни детективски агенции. Как можете да проследите съпруга си по различен начин? Няма да описваме методи, които са стари като света, а по-скоро ще говорим за технически иновации, които ще ви помогнат да постигнете целта си.

Използваме официално наблюдение чрез мобилен оператор

  Наблюдението чрез мобилен оператор не е най-лесният, но ефективен метод, за да разберете какво крие съпругът ви от вас. Различни компании имат свои собствени специални програми, които ви позволяват да се информирате за местонахождението на човек, представляващ интерес. Този метод е законен. За да установите наблюдение, ще ви е необходим телефонът на вашия съпруг и достъп до Интернет.

  Като една от опциите можете да отидете в компютърен магазин и да помолите консултантите да конфигурират тази функция директно на смартфона на съпруга ви. Ако не е възможно да вземете приспособлението му за известно време, ще трябва да инсталирате наблюдението сами. На уебсайта на мобилните оператори има специални услуги, които могат да бъдат свързани чрез потвърждаване на съгласието чрез SMS. Струва си обаче да запомните, че тази функция се заплаща и цената се определя в зависимост от доставчика на услуги.

  Как да държим бебето при къпане?

Инсталирайте Talklog

  Talklog е уникална програма, която ви позволява да разберете какво вашият значим съпруг крие от вас. След като го инсталирате на вашия смартфон, ще ви бъдат достъпни следните функции:

  • възможност за проследяване на входящи и изходящи повиквания;
  • подслушване на телефона;
  • запис на разговора;
  • получаване на мултимедийни съобщения;
  • вижте какви ресурси посещава собственикът на устройството.

  Тази програма запазва всички необходими данни във вашия личен акаунт за по-нататъшен анализ. С негова помощ можете просто да разберете необходимата информация и да изведете половинката си на чиста вода.

Изтегляне на мобилно приложение Spy

  Cell Phone Spу е предназначен за проследяване на устройства с Android. Неговите възможности включват:

  • запис на телефонни разговори на други абонати;
  • прихващане на SMS съобщения;
  • проследяване на местоположението.

  Такава програма ще бъде полезна за тези, които трябва да проверят комуникацията извън интернет, тъй като проследяването на кореспонденция и обаждания в социалните мрежи не е налично в нея.

   Преди да започнете да следите  съпруга си по телефона му, опитайте да говорите с него. Може би това ще ви помогне да намерите необходимата информация, без да прибягвате до крайни мерки. Също така не забравяйте, че много софтуери за наблюдение не са законни и се счита по закон за нарушаване на личната неприкосновеност на човек.

Сподели, ако ти харесва :)

Вижте още

Подари с любов: 4 практични умения за момиче, преди да навърши 7-годишна възраст

Как да разбера кой ме е докладвал във фейсбук

Как да направим цвете от хартия?