Любопитно

Как да участвам във филм

Филмовата индустрия може да бъде изключително трудна за започване на работа – независимо дали искате да създадете свои собствени късометражни филми, да работите върху професионален филмов декор или да научите занаята си като редактор, прочетете тези 10 съвета как да влезете във филмовата индустрия.

  • Създавайте собствени проекти.

Ще научите толкова много от създаването на свои собствени проекти, колкото и прости.

  • Прожектирайте филмите си пред жива публика

. Няма нищо подобно да видите реакцията на работата си на живо и това ще подобри филмите ви, особено монтажа.

  • Изградете свой собствен екип.

Филмът е много съвместен процес, така че съберете група приятели с подобни мисли, за да можете да правите повече филми по-бързо.

  • Работете по филми на други хора .

Дори и като помощник, ще научите че в все по-важно и по-важно да създавате контакти.

  • Запознайте се с други режисьори.

Филмовата индустрия е свързана с връзки, затова се опитайте да отидете на филмови фестивали, прожекции, филмови курсове и да се присъедините към филмова група.

  • Създаването на филми не е само режисьори, камери и светлини.

Има много други работни места на сцената в индустрията, които биха могли да бъдат по-лесни за започване в началото. Производството на филми се нуждае от шофьори, заведения за хранене, бояджии, дърводелци, счетоводители и т.н.

  • Научете занаята си.
  Как да говорим интелигентно?

Ако знаете каква част от кинопроизводството искате да продължите, продължете. Прочетете всяка книга, гледайте всеки урок в YouTube, вземете класове и по -важното започнете да го правите върху вашите филми и проекти на други хора.

  • Постпродукцията се нуждае от вас .

Лондон е в сърцето на индустрията за постпродукция в момента. Ако сте от тази страна на кинопроизводството, целият софтуер е там, за да научите и да покажете потенциала си.

  • Вижте вашите филми.

Интернет е чудесно място за пускане на вашите късометражни филми и изграждане на публика. Каквато и работа да работите в индустрията, завършването на работа онлайн показва вашата ангажираност, както и вашите умения.

  • Направете контакти и оставете впечатление.

Вашата репутация е всичко в индустрията; толкова много работни места са от уста на уста. Изградете си добра репутация и вие ще бъдете този, който те препоръчват за следващата работа

Сподели, ако ти харесва :)

Вижте още

Кое е най-скъпото кафе в света?

Искам да си направя нов фейсбук

4 психологически закона, които ще ви помогнат да научите много за себе си