Любопитно

Как се пушат пурети?

Как се пушат пурети?

Интересувате се как се пушат пурети? На пръв поглед правилното пушене на пурети изглежда просто: запалвате единия край и смучете другия, който слагате в устата си. Но в действителност не е толкова просто. Има някои правила, които пушачите на пурети са склонни да следват и макар че вероятно няма да бъдете осмивани, че не знаете всички нюанси, никой не иска да изглежда като начинаещ, когато другите започнат да палят пуретите си. Ето защо, за да избегнете тази неудобна ситуация, сме подготвили кратко ръководство за това как да пушите пурети правилно. Следвайте тези указания и не само ще изглеждате така, като че ли сте го правили преди, но и ще се радвате повече на удоволствието от пушенето.

Забележка: ние, разбира се, ще ви кажем как да пушите пурета правилно, но първо ще ви припомним, въпреки че се надяваме, че вече знаете, че пушенето на пурети е нездравословно, както е в случая и с цигарите, лулите и наргилето (противно на митове). Ако не сте променили решението си да се запознаете с ритуала за пушене на пурети, ето всичко, което трябва да знаете, преди да започнете.

Как да изберем правилната пурета

Ако влезете в магазин за тютюн и искате да купите пурета за първи път, можете да приемете, че най-скъпият вариант ще бъде най-добрият избор. Въпреки това, високата цена не винаги означава високо качество, а така или иначе вероятно няма да можете да оцените всички белези на добрата пурета. Затова за начало изберете нещо средно – цена, която е приемлива за вас.

  Как да изчистя вътрешната памет на телефона?

Съществува често срещано погрешно схващане, че преди да се пуши пурета, тя трябва да бъде „затоплена“ върху огън по цялата й дължина – това трябва да направи аромата по-мек. В миналото, когато се използваше различна технология за производство на пурети и пури и лепило с остър мирис, тази процедура беше наистина полезна, но сега тя може само да съсипе пуретата ви, така че не препоръчваме да правите това. И така, избрахте пуретата – сега как да я запалите правилно? Поставете я в устата си и започнете да се вдишвате и издишвате, като вдишвате около веднъж в минута и в продължение на три секунди задържате дима в устата си, за да му се насладите. Не вдишвайте дима! Ако го направите, почти сигурно ще се разкашляте. Тъй като това не са цигари – тяхната задача не е да ви наситят с никотин, а да ви зарадват с вкуса и аромата на техния дим.

Как се пушат пурети?
Сподели, ако ти харесва :)

Вижте още

Полицията в Китай изпраща 14-годишно момиче обратно при родители, за които се твърди, че са се опитали да я омъжат за 40 000 долара

Паник атаки

LG Electronics официално обявява излизане от мобилния бизнес