Кредити Обучение и курсове

Кредит до 20 000 лв. с лошо ЦКР

Може ли да се изтегли Кредит до 20 000 лв. с лошо ЦКР

Наличието на лошо ЦКР може да затрудни получаването на одобрение за заем, но не е невъзможно да получите заем до 20 000 лв. дори с не толкова перфектен кредитен рейтинг.

1.Проверете кредитния си рейтинг

Преди да кандидатствате за заеми, е важно да знаете кредитния си рейтинг и как той влияе върху възможността да получите одобрение. Ако сте с лоща оценка в ЦКР поради непогасен задължения, можете да опитате да ги покриете. Другият вариант е да потърсите финансови институции, които предлагат заеми за хора с лоша кредитна история.

2.Потърсете правилния кредитор

Когато имате лошо ЦКР, е важно да потърсите кредитори, които са готови да работят с кредитополучатели във вашата ситуация. Някои заемодатели са специализирани в работата с кредитополучатели с лоша кредитна история, затова потърсете заемодатели, които рекламират тази услуга, или поискайте препоръки.

3.Помислете за обезпечен заем

Ако ви е трудно да получите одобрение за необезпечен заем, може да помислите за обезпечен заем.

4.Намерете гарант

Друга възможност за получаване на одобрение за заем с лошо ЦКР е да потърсите човек, който да бъде ваш гарант. Гарантът трябва да бъде лице с добра кредитна история, което се съгласява да поеме отговорността за изплащането на заема, ако вие не сте в състояние да го направите. Това намалява риска за заемодателя и може да улесни получаването на одобрение за заема.

Въпреки че лошата кредитна история може да затрудни получаването на одобрение за заем, не е невъзможно да се получи заем до 20 000 лв. Не забравяйте винаги да вземате отговорни заеми и да поемате само дългове, които можете да изплатите.

Сподели, ако ти харесва :)

Вижте още

Кредит с фиксирана лихва

Олелекс

Кредит до 20 000 лв.