Кредити

Пари за безработни. Възможности!

Възможности за отпускане на пари за неработещилица!

Парите за безработни представляват бързи онлайн заеми без доказателство за доход. Причината, поради която Българската Народна Банка (БНБ) налага много строги условия на банките и ги задължава например да искат доказателство за доходи, е да се гарантира стабилността на икономиката. Банката всъщност е огромна компания, която има инвестиции в много области и се грижи за депозитите на хиляди или дори милиони граждани. Ако банката започне да отпуска заеми с по-малко проверки, като онлайн заеми без доказателство за доход, това може да бъде твърде рисковано. Евентуален срив на голяма банка би означавал не само загуба на спестяванията на населението, но и верижна реакция в цялата система, съпътствана от масивни тегления и широко разпространена паника.

БНБ преди няколко години предприе стъпки по легализацията на небанкови финансови институции. Те се ползват от много по-голяма свобода и по-лесно отпускане на средствата. Това са малки кредитни компании, които нямат право да откриват сметки и да оперират с депозити. Т.нар. фирми за бързи кредити отпускат средства без доказателство за доход на свой риск, ако някой от тях отиде твърде далеч и фалира, парите на клиентите не могат да бъдат загубени и няма значителни отрицателни ефекти върху националната икономика.

Тези небанкови дружества, също така, се уверяват, че хората, които кандидатстват за заем, имат достатъчен доход, но могат да го направят чрез алтернативни методи.  Разпоредбите, които касаят дейността им, им позволяват да жонглират с условията на кредитите и да пускат на пазара най-новите продукти, вдъхновени от последните иновации и тенденции в света.

Кредит за безработни са добро решение, когато имате спешна нужда от пари. В много ситуации нямате възможност да чакате, докато получите сертификата, и след това до окончателното одобрение, затова небанковите бързи кредити са ваш надежден съюзник в спешна ситуация. Бърз онлайн заем се отпуска почти веднага, само за няколко часа парите са налични във вашата банкова сметка, на касите на Изи Пей или на гишето във фирмата, която сте избрали. Когато спешно се нуждаете от пари, небанковият кредит е очевидното решение и ви спестява много проблеми.

Сподели, ако ти харесва :)

Вижте още

Преструктуриране на кредит

Сглобяеми къщи на изплащане

Лихви по кредитни карти